Klättermusen M's Balder Sorrel Röd Hoodie nvjclz1680-Vardagströjor Långärmat

W+G Tapet Idealdecor Murals Fairy Tales
W+G Tapet Idealdecor Murals Autumn Vittails Välj en sida

W+G Tapet Giant Art Happy Animals
W+G Tapet Giant Art Taxi & Bus

Yankee Candle Christmas Eve Small Jar Limited Edition

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Aleksanteri SosaVäggdekor väggord väggtext PS. I Love YouPikachu gosedjur, 22cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Babblarna, Dadda, ca 30 cm
OLAFs Frozen Adventure MUSICAL ELSA Sjungande
Ponny – Warmies

Duro Tapet Rand & Kulör Strand Blå

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Babblarna, Bibbi, ca 30 cmGummibjörn Uppblåsbar Stol Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Isform Kuber 50mmMy First R/C Ferrari 458 Ital. eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Duro Tapet Spira Harry Grå
John Deere Mini traktor & Las.

Duro Tapet Rand & Kulör Strand Nougat

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Ljus & Ljud Polisbil

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Regnponcho med Huva One Size GråCampingbord Briv RuntCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Sissel Yogamatta kungsblå SIS-200.024Sneakers i kamouflage med 5 cm höga sulorDJI Mavic Air Fly More Combo Röd

Läs mer...
Baby Dan, FLEX Grindsystem L, 90-223 cm, Vit
Kosta Linnewäfveri Brandfilt, Paradise

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Ljusstake 15 cm - GuldFlagga - JamaicaLED-belysning infälld OSRAM LinearLED Corner 4058075818446 12 W Varmvit Grå
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLED-belysning infälld OSRAM Cabinet LED Slim 4058075126244 6 W Varmvit VitVäggord - Fäll ner, sitt ner!Utomhusväggbelysning OSRAM Endura Classic Tradition 40 W Svart att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kombifilter för många användningsområden EKASTU Sekur 422 399 1 st

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Säkerhetslågskor Honeywell SPORT AERE 43 S1P Grå
Säkerhetslågskor Uvex motorsport 43 S1 Svart, Röd

EU-kandidaterna om Frontex' budget

ESD Säkerhetslågskor Uvex 41 S1P Antracit

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMultikopter-zoom-strålkastare PGYTECH Passar till: DJI Phantom 4 SerieMulticopter-Transportväska Cytronix Passar till: DJI Mavic AirFartreglage för RC-fartyg borstlös Reely Belastningskapacitet (max.): 120 A ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Reely 112127 Reservdel Komplett skyddsbur
RC Motorbåt Elektrisk ProBoat 100% RtR
Scale bensinfat, antracitgrå aluminium 1:10 Thicon Models 20011 1 st
Absima ATC 2.4 Borst motor 1:10 RC modellbil Elektrisk Gatumodell 4WD RtR 2,4 GHz

Viktigt!

Tuning Reely 539112C Länkarm i aluminium bak/nedtill
Premier RC Race Copter FPV Gate
DroneArt Race Copter flygcontroller Passar till: DroneArt Imprimo Serie

Kontakt

Kompass Suunto A-30 CM/L/NH SS012095013

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Porslinslampa Kaktus
TULIP Klämspot Vit

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Alpha Spotlight rak-4
Pendellampa FLAME 1flg Krom

Stöd FARR!

Taklampa svart/koppar NARMADA

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Kruka 3 st olika storlekar grafitgrå ORICOS