Poster - Marmor stående 40x50cm fjärilar nvjclz16680-Posters

Stephane Mallarme,Edouard Manet,27.5x36cm
50x60 cm eller 20x24 tum, träram i vit Välj en sida

Handfat sänka avloppsflaskfälla av rostfritt stål 5/4 "x 32mm
Inbed Sweden Deluxe Bäddmadrass 120x210

Madonna del Magnificat,Sandro Botticelli,50x50cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Rundgräsklippare för gräsmatta 1,3 mm x 15 mGirl Interrupted at Her Music r,Johannes Vermeer,39.4x44.5cmFototapet Night in New York sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Satin vägguttag 100mm med timer och luftfuktighetssensor
Concerr Champetre,Giorgione,50x40cm
Vit funktionell badrumsstål radiatorvärmare 550x1380mm

Ophelia,Sir John Everett Millais,60x40cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Alexander's Victory,Albrecht Altdorfer,50x40cmSkrivbok Askersund Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",The Experiment with the Aipump,Joseph Wright,50x40cm187 Nikki kudde med stoppning 45 x 45 189:- eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Les grandes baigneuses,Paul Cezanne,60x40cm
Skrivbok Flen

40st M8 hexagon full nut zinkpläterad

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Skrivbok Vägtistel

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Toalettventil luftventilatorventil standard 6 "150mm guldRam med glas - Sexkantig - Kejsarträd - dia. 30x30 cm - 1 stCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Inställbar tee multi plane connectorsewage systeminstallationFulfilment,pattern for the Stoclet Frieze,around,Gustav Klimt,60Ram på staffli - Plywood - stl. 13,2x11,5 cm

Läs mer...
Change your thoughts Väggord Stort
Kaikroddare,Anders Zorn,25x17cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. En premiar (A premiere),Anders Zorn,76x56cmPoster - Smurf No.3 21x30cmHiWatch takfäste för DS-TP2423, inomhus/utomhus, vit
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDammsugarpåsar Kärcher 2004Poster - Målad Delfin No.2 30x40cm120x440mm intern dörr plastventilationsgrill brun färg att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - G klav Svart Vit 21x30cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
DELTACO grenuttag, 9xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, petskyddad, 2m kabel, s
Fjärilar med blommor

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Portrait of the Postman Joseph Roulin,Vincent Van Gogh,81.2x65.3

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster - Världskarta No.15 30x40cmFototapet / Foto Tapet Provence - väggdekor som gör skillnad!Poster - Coffe House no.3 21x30cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Adoration of the Shepherds,Giovanni Benedetto Castiglione
Dammsugarpåsar Nilfisk GD 910
Micro / Motor Filter Set Universal
The Carrying of the Cross, Lorenzo Lotto

Viktigt!

Dammsugarpåsar AEG Exquisit 217
Dammsugarpåsar Daewoo RC 3006
Dammsugarpåsar Daewoo RC 170 till 173 (Daewoo)

Kontakt

Dammsugarpåsar Samsung VC 1400

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Dammsugarpåsar Miele ACTIVE MEDICAL - S 578
Dammsugarpåsar Rowenta RB 520

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Dammsugarpåsar Electrolux XXL 10 till 300
Dammsugarpåsar Wilfa Trend JC-901

Stöd FARR!

Husnummer i rostfritt stål 1

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Vince Örngott Hjärta