Hopfällbart 3 x 3 m 4 väggar grön vidaXL tält nvjclz16607-Partytält & Paviljonger

The Beaneater,Annibale Carracci,57x68cm
Lär dig livets.. Väggord Väggtext Välj en sida

Eaton moeller din järnströmförsörjning easy200-pow 12 / 24vdc
1-polig 1-modul 32a 230 / 400vac brytare eaton cls6-d32-dp

Skrivbok Kokkola Karleby

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster - Ananas Topical - Svart vit No.3 70x100cmPoster - Ananas Rainbow No.5 70x100cmShipping Scene with a Dutch Yacht,Jan van de Capelle,50x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Inbed Sweden Classic Bäddmadrass 140x210
Portrait of Dona Isabel de Porcel,Francisco de Goya,60x40cm
Rundgräsklippare för gräsmatta 2,4 mm x 15 m

An Oleander,Alma-Tadema Sir Lawrence,60x40cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Truth II,Ferdinand Hodler,60x40cmInbed Sweden Classic Bäddmadrass 120x200 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Satin kök badrum vägguttag fan 100mm awenta linea stil standardMatsalsstol Bettina set om 4 grå eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

The Vintage Festival,Sir Lawrence Alma-Tadema,80x40cm
Väggord - Coffee stor version

Retro väggmonterad antik messing kran med dusch loge luxor 4

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Skrivbok München

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Jesus Carrying the Cross,Eustache Le Sueur,80x40cmSkrivbok DublinCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.It takes hands to build a house... VäggordMarie-Madeleine Guimard Dancer,Jean Honore Fragonard,82x65cmvidaXL Fyrkantigt handfat i keramik med kranhål vit

Läs mer...
Avloppsinstallationsarmbågsanslutningsfog 40mm 67deg
The Adoration of the Shepherds,Georges de La Tour,60x50cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Kartongmapp A4 Brun - Esselte - 1 KlaffPieta, Rosso Fiorentino,50x40cmPoster - Merry Christmas No.4 30x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättWallArt Väggpanel 3D Flows 12 st GA-WA14Behållare i Porslin Gastronom Rymlig 51,5x31x7cmHängmatta vattenhyacint att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
The Bodmer Oak,Forest of Fontainebleau,Claude Monet,50x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Hävar inline vattenkula ventil 2 "hona tråd med dräneringsventil
En flaska avloppsavfall med en genomskinlig kroppshölje

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Three Vit Cottages in Saintes-Maries,Vincent Van Gogh,33.5x41.

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotThatched Sandstone Cottages in Chaponval,Vincent Van Gogh,65x81cCanvas Tavla Afrikansk ElefantPoster - Världskarta No.23 30x40cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
1 Litre Stainless Steel Sauce Pan
Autumn Landscape at Dusk,Vincent Van Gogh,60x40cm
The Pasture Horses Cows and Sheep,Karel Dujardin
When life changes Väggord Väggtext

Viktigt!

Poster - Världskarta No.9 21x30cm
Diana and Callisto, Peter Paul Rubens, 60x40cm
Dammsugarpåsar Electrolux Z 1800 till 1880

Kontakt

Tavla Flowers Bubbles Sosa Gold

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic S 3448
Dammsugarpåsar Rowenta Tonixo Z727

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Dammsugarpåsar Rowenta Spacio
Dammsugarpåsar Panasonic MC-E90 till MC-E93

Stöd FARR!

Dammsugarpåsar Siemens VS 90...Serien

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Dammsugarpåsar Beam 2700EA