Garden Impressions Möbelöverdrag Coverit 235x235x70 cm 70840 nvjclz16382-Utemöbler

The Tiger,Franz Marc,60x50cm
Poster - COCO grå fade No.2 21x30cm Välj en sida

Dr.Johannes Cupinian,Lucas Cranach the Elder,59x45cm
Archduke Leopold Wilhelm's Gallery at,David Teniers,50x40cm

Music party in Petworth,Joseph Mallord William Turner,50x40cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Erasmus of Rotterdam,Hans holbein the younger,42x32cmAdmiration,Adolphe William Bouguereau,50x40cmLart et la litterature Art,Adolphe William Bouguereau,80x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Poster - Bergkristall 21x30cm
Repone,John Singer Sargent,64x76.2cm
Il Ponte dell'Arsenale,Canaletto,47x78cm

Abstrakt i röd/svart/vit - Oljetavla

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.konstnaren i sin atelje,Johannes Vermeer,50x40cmSpegel i svart, yttermått 66x76 cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",The Thames,James Tissot,60x40cmVäggdekor Giraffamiljen bland blommor eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Spotlight solcell powerspot
Christ giving thw Keys to St Peter,PERUGINO Pietro,50x32cm

Roger Dutilleul,Amedeo Modigliani,60x40cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Violett elektrisk vattentät isolering isoleringstejp 15mm x 10m

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Landscape with Windmills,BRUEGHEL Jan the Elder,34x50cmJohn gäst jg speedfit 4x nödavstängning 15mm x 3/4 "CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Extraktorfläkt med timer och fuktighetsgivare 5 "125mm guldEcru kök badrum vägguttag fläkt 100mm ventilation med dragkabelOfficer of the Imperial Guard,Theodore Gericault,50x40cm

Läs mer...
Trofé - H: 20 cm - B: 28 cm - Plywood
Gult värmekrympslang 4,8 / 2,4 kabelhylsa trådskydd 1m längd

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Justice and Divine Vengeance,Pierre-Paul Prud hon,60x50cmLED Utomhus Vägglampa 12 W 950 lm SvartRak rörmontering muff kopparlödd 22x22mm vatteninstallation
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättAvloppsinstallationsarmbågsanslutningsfog 50mm 45degAvloppsinstallationstoppanslutningsfog 50 / 32mm 45degkvinnans tre aldrar,Gustav Klimt,50x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Tomten och renarna No.2 21x30cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
EGLO Vintage LED Glödlampa E27 G95 Amber
Poster - Kanel stång No.7 40x50cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Memory Hardware Remnant Dome - Prima Marketing - 3 st

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotAvbitare 160 mmLa Grenouilliere,Pierre Renoir,59x80cmBallonger - Gul - dia. 23 cm - Runda - 10 st ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Ballet women jump NO.2 21x30cm
The Fourteenth of July Celebration in Paris,Vincent Van Gogh,44x
Citronsyra - NI - 500g
Garden in Auvers,Vincent Van Gogh,64x80cm

Viktigt!

Adam and Eve, Peter Paul Rubens, 40x50 cm
Poster - Wine Castle 30x40cm
Tiger Multikrok Palma Vit 312330143

Kontakt

THe Gypsies'Wedding Feast,MAGNASCO Alessandro,50x40cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Grenuttag Comfort-Line 6-Way 2.00 m Vit - Jordad Kontakt
Kudde med Bambimotiv

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Dammsugarpåsar Nilfisk CV 793 PALACE
Dammsugarpåsar Electrolux Satellite Z 98

Stöd FARR!

Nonwoven Fototapet Golden Bridge - en kvalitetstapet till markna

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Dammsugarpåsar Ide Line Mirage 740-067