ProPlus Spännrem med Spärrhake + 2 Krokar, 4 st, m 320205 5 nvjclz16288-Verkstadsutrustning

Spegel i guld, yttermått 61x71 cm TA033
Deer in the Snow,Franz Marc,50x50cm Välj en sida

Matlagning, Bakning - Pensel med behållare grön
Dantis Amor,Dante Gabriel Rossetti,50x50cm

Med ram Christ appearing,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,60x50cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Paul Alexandre,Amedeo Modigliani,60x40cmLe Chemin de Fer,Gare Saint-Lazare,Edouard Manet,50x40cmPoster - COCO grå fade No.3 21x30cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Poster - Ciao Bella No.3 30x40cm
The Herring Net,Winslow Homer,60x40cm
Elizabeth Hamilton Countess of Gramont,Sir Peter Lely,50x40cm

Susanna and the,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,47.2x36.8cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.3/4 x 3/8 "gängrörsrör för koppling av nippelarmsrörWoman at an open Door,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster - Kyanit i kvarts 30x40cm1 "standard 3-lags trädgårdsslang per 1m eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Abraham's Sacrifice,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm
Odalisque,Francois Boucher,53x64cm

Poster - You can go your own way No.2 70x100cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

125 mm luft ejektor rostfritt stål

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av The Lamentation of Christ,Annibale Carracci,50x50cmSaint Matthew Surrounded by Scenes of his Life,Orcagna,50x40cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.200x200mm abs plastinspektionsinspektion dörrpanel äldre färgPoster - Ananas Topical - Svart vit No.1 70x100cmInbed Sweden Deluxe Bäddmadrass 140x210

Läs mer...
The Captain's Daughter,James Tissot,50x40cm
Väggluftsventilatorventil standard 5 "125mm vit

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. The Gardens of the Villa d'Este,Karl Blechen,50x40cmInfanta Margarita,Diego Velazquez,50x40cmSkrivbok Lidingö
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSpegel i guld, yttermått 56x66 cmSkrivbok AnderstorpThe Carcass of Beef,Rembrandt Peale,60x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Souvenir de Mortefontaine,Jean Baptiste Camille Corot,50x40cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
The Beggar Known as the Club-foot,Jusepe de Ribera,80x40cm
Poster - Tomten och renarna No.1 21x30cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Royal Bamboo Tree - 179cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSkrivbok StrömstadSvart Krok 8 cmStill life wtih Grapes,Vincent Van Gogh,32.5x46cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
144 stTOMTAR SOM LYSER. (24102)
Potato Plantin,Vincent Van Gogh,80x40cm
Poppies near Argenteuil,Claude Monet,50x65cm

Viktigt!

Quay with Men Unloading Sand Barges,Vincent Van Gogh,66.2x55.1cm
Skrapa Keramikhäll
The Holy Family with Angels, Andrea del Sarto, 50x40 cm

Kontakt

Poster - Ung elefant 21x30cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Fototapet 00432 Fire Steps- en ovanlig fototapet som ska göra sk
Exklusiv Tavelram i Svart färg Storlek 70x100cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Lakritsextrakt - 500g
OBH Nordica Vattenkokare NB151JS 360Vision (7211002672)

Stöd FARR!

Dammsugarpåsar Nilfisk Bronze

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Dammsugarpåsar Electrolux Mondo Z 5116