FM Mattsson Mellankoppling - M26x1,5u M26x1,5i nvjclz1607-Hem & Trädgård

Duro Tapet Rand & Kulör Sten Röd
Duro Tapet Ballad Bröd Rand Beige Välj en sida

260g Vatten Pärlor / VattenKristaller / Water beads
Engblad & Co Tapet Arkiv Engblad Kvarter 5392

NRS M's Rashguard Short Sleeve Shirt Moroccan Blå

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Väggord - Love you yesterday love you still...STORHålslag, Professionell (7397980)W+G Tapet Giant Art Marilyn Monroe sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Bordsflagga Svensk i trä
Walltastic Tapet Graffiti
Walltastic Väggdekor Marvel Spiderman

Fiona Tapet Nordic Home 442013

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Alfabet svart/rosa 40x50cmvidaXL Nallebjörn XXL mjukisdjur 200 cm brun Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Kramdjuret Dinosaurien med ljudinspelning och uppspelning Junior KnowsPINKIE PIE Row & Ride SWAN BOAT MY LITTLE PONY eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Fiona Tapet Royal Classic 489049
vidaXL Mjukishund brun 120 cm

Fiona Tapet Nordic Home 445025

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Väggdekor väggord väggtext Glöm dina bekymmer imorgon

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Radiostyrd Hjullastare med fungerande metallskopa - 360mmBrio Min första labyrint, rese labyrintCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Taf Toys Aktivitetsleksak för bilstolen Garden Spiral 12105Accés Teleskop ParaplyBriv förtältsmatta XL 300x600 cm

Läs mer...
Airam Oiva LED-lampa, E27, 6W ger 40W, 470 lumen, 3000K varm
Vita sneaker med 35 cm höga skaft, Vit, 38

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Kids Concept, Linus, Krokbräda, GråApplicata Tulip Ljusstake Grå 33,5 cmLjusstake förmässigad för antikljus höjd 33 cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDorre Opal Ljuslykta Glas 30 cm Vit FrostNattduksbordslampa Nordlux Aslak 46685001 E27 15 W VitLED-belysning infälld OSRAM Power Batten 4058075123618 12 W Varmvit Vit att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Belysningssystem PlugShine 5-faldig-fördelare Paulmann 93930 Svart

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammskyddsmask utan ventil FFP1 3M 8710E 20 st
Vinyl Engångshandske Storlek (handskar): 7, S EN 455 L+D 14695 100 st

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Gammaldags Antik Stil Jordklot Design - Sparbössa

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBäddset - Påslakan JojobaPlåtmat : grönt i en långpanna 9789113084763Multicopter-filterlinsset Walimex Pro Passar till: DJI Phantom 3, DJI Phantom 4 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fartygsmodell bortslös motor Reely 3660 kV (U/min per Volt): 2726
Aluminium Tandad remskiva Reely Borrdiameter: 10 mm Diameter: 97 mm Antal tänder: 60
Poster - Bokstaven R A4 21x30cm

Viktigt!

Kardanknut ädelstål 58-73mm med 4 mm borrning 1:16 Thicon Models 60015 1 st
Reservdel Reely 538527C Borstlös motor
Reservdel Reely 336089C Motorfästplatta

Kontakt

Foliestrykjärn Jamara 172097 1 st

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

RC Motorflygplan E-flite Pitts 850 mm BNF
Bäddset - Påslakan LOVE

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

ARIEL bordslampa - låg, Krom/rosa
Bordslampa vit SOMES

Stöd FARR!

Taklampa koppar AMUR

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Taklampa blå SORMONNE