50 cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 3/8 "x 3/8" nvjclz15651-Badrum

vidaXL Flätverksstängsel 25x0,8 m stål grå
Einhell Skog Skyddshjälm BG-SH 1 Välj en sida

1/2 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig mässing - 10 mm lång
vidaXL Klädhängare med 7 krokar massivt återvunnet trä

vidaXL Solsegel Oxfordtyg fyrkantigt 2x2 m beige

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,vidaXL VerktygspanelvidaXL Klyvare för frukt/grönsaker rostfritt stål/gjuten aluminividaXL Solenergi-Vägglampa med Rörelsesensor sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

vidaXL Hopfällbar förvaringsbänk 85x41x41 cm vit
vidaXL Bäddset 2 delar 140x200/60x70 cm antracit
vidaXL Pall med vadderad dyna svart

vidaXL Bambustaket 500x50 cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 70x20 cmvidaXL Överdrag till ståbord 2 st Ø 70 cm stretch vit Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: lejon 200 x 100 cm200 stk. 300x440 mm (I9) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Dammsugarpåse ES01
Poster - Marmor fjärilar stående 40x50cm

vidaXL Smoker Kolgrill Iowa

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Ranex by Smartwares Mercury Trädgårdsbel. Solcell (10.004.55)

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Poster - Woman in vit and grå royal init 30x40cmvidaXL Påslakanset 3 delar 200x200/60x70 cm ränder och blommorCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Matstolar 2 st trä vit rundAugust Örngott HjärtavidaXL Bordsduk 5 st gräddvit 130x130 cm

Läs mer...
vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 40x12 cm
The Procession of the Magi,Benozzo Gozzoli,50x40cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster - Your mind is powerful No.2 70x100cmPoster - Marmor Classy 70x100cmSkrivbok Gnesta
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMadonna of the Rose Garden or Madonna,Sandro Botticelli,80x40cmSkrivbok St. LouisPoster - Dream until your dreams come true 50x70cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Fashion No.5 50x70cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Moonlight,Wood Island Light,Winslow Homer,50x40cm
Poster - Kyanit i kvarts 21x30cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

View of Delft,Jan Vermeer,60x50cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotExtern vägggrillskydd 190x190mm 125mm rördiameterBadrum bad dusch anti-klor vattenfilter purifyies tar bort klorTepidarium,Alma-Tadema Sir Lawrence,24.2x33cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Skrivbok Södermalm
Liten förkromad krage för handfat för handfat överflöd 19mm
Armbåge koppar lödd kvinna x kvinnlig 18mm diameter 45deg vinkel

Viktigt!

Xavax Tvättpåse 70X50Cm Vit För Tvättmaskin
Hylla - stl. 50x40x6 cm - plywood
Poster - Tomten och renarna No.2 30x40cm

Kontakt

Croton - 100cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Merry Christmas No.4 21x30cm
Trädekorationer - Blommor - Fjärilar - Hjärtan - 200 st

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Högkvalitativ tvättmaskin fyller inloppsslangslangen 250cm lång
5/4 "kvinnlig x kvinnlig vattentangentikventil

Stöd FARR!

2 "inline straight-run gjutjärn skruvventil vattenflödesregulato

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Boats on the Beach,Varengeville,Claude Monet,65.5x81.5cm