Peasant Wedding Feast,Pieter the Elder,60x40cm Bruegel nvjclz15332-Canvastavlor

vidaXL Rullgardin röd 120 x 175 cm mörkläggande
MORPHY RICHARDS Mikrovågsugn Tillbehör Mico Ägg Välj en sida

vidaXL Hyllplan glas genomskinligt 40x25 cm
Baddam stående - turkos

Dodge Bardispenser

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Baddam stående - vitBadrum väggmonterad mixer singelspaken tap svartvidaXL Rullgardin randig vit 100 x 175 cm transparent sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Valueline Länkspot med 3 lampor
vidaXL Eurofence 25x1,0 m med 7,6x6,3 cm maskstorlek
vidaXL Sidobord noshörning

NSU Bardispenser

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Champion Vacuumblender 800WKökspetsutbyte 1/2 "bsp 300mm typ c Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: zebror 200 x 100 cmvidaXL Lastspännare 4 st 2 Ton 8 m x 50 mm orange eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

De Soto Bardispenser
vidaXL Vägghyllor 2 st massivt trä

vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 20x30 cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Flätverksstängsel 25x1 m stål grå

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av vidaXL Taklampa industri-design spotlights med 6 LED-glödlamporEGLO Taklampa Charterhouse svart 49393CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Elastiskt bordsöverdrag 2 st 80 cm grönvidaXL Plisségardin gräddvit S08/608vidaXL Lastspännare med spärr 4 st 1 ton 6mx38mm orange

Läs mer...
vidaXL Barstolar 2 st fyrkantig röd
vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 100x30 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster - Pride hand and heart 40x50cmPoster - This kitchen is for dancing No.4 40x50cmPortrait of Giuliano de'Medici,Sandro Botticelli,60x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster - Woman in purple and grå royal init 50x70cmEGLO LED Batterilampa Baliola 12St Sebastian,Sandro Botticelli,50x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Bob Marley No.4 50x70cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Joan of Arc at the,Jean Auguste Dominique Ingres,50x40cm
Poster - Cavansit 40x50cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Skrivbok Sigtuna

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster - Flamingo Forest 70x100cmThe Little Peasant,Amedeo Modigliani,60x40cmQueen Victoria in Mourning,Heinrich von Angeli,50x40cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
The Surrender of Bröda (Las Lanzas),Diego Velazquez,50x40cm
The Frigidarium,Alma-Tadema Sir Lawrence,45.1x59.7cm
60 st m6 hexagon full nut zinkpläterad
150x150mm abs plastinsats inspektion dörrpanel ek färg

Viktigt!

Landscape with Three Men,Nicolas Poussin,60x40cm
The Last Day of Pompeii,Karl Pavlovic Brullow,60x40cm
1 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig gjutjärnsmässing - 30 mm

Kontakt

kvalitet väggmonterad dubbelspaken krom badrum bad dusch mixer

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Fiberdukl, 2,4X10 met.
Litet snyggt trähantverk med kragehålhål 15 mm diameter

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Tee koppar gemensamt lödmedel 18x15x15mm vatteninstallation
Ram på staffli - Plywood - stl. 13,2x11,5 cm - 10 st

Stöd FARR!

Skärbräda - stl. 28x14x0,9 cm - Furu - 1 st

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

YATO Hålsåg bimetall 95 mm