vidaXL Sugslang med m 22 mm svart 4 koppling nvjclz15259-Trädgårdsslangar

Sun Records Bardispenser
vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 70x12 cm Välj en sida

Esschert Design Trädgårdsbänk i sten gris grå AV13
vidaXL Tändinställning verktygssats 1.6 BMW N40/N45/N45T kamkedj

Ampel Lea spets - antikvit

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Massive Pelarlampa Utrecht 20 W 11x11x78,5 cm 019090147Bordskvast sopvidaXL Kärnborr diamant 26x400 mm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

vidaXL Rullgardin grå 120 x 175 cm mörkläggande
Tavla Star Wars Stormtrooper
Flexibel gräsmatta gräskant 9m x 150mm kantgrön grön vägg

Skrivbok Volleyboll

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Isform - döskallarvidaXL LED Vägg-/Taklampa med 3 lampor varmvit Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",vidaXL Matgrupp 3 delar bambu brunShuo Feng - Grensåg - kompakt fällbar och kraftig eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Hensun Keramisk allkniv 3"
ProPlus Spännrem med Spärrhake + 2 Krokar, 4 st, 5 m 320205

Skrivbok Broder

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Kökspetsutbytesutbyte 1/2 "bsp 300mm typ s

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Emotion Dra-på-lakan strykfri 70x200 cm vit 0220.00.401/2 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig mässing - 40 mm långCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Hemma duschhanddukar 5 st bomull 500 gsm 70x140 cm antracvidaXL Mörkläggande rullgardin svart 206vidaXL Bänk massivt sheeshamträ 110x35x45 cm

Läs mer...
vidaXL Mörkläggande rullgardin vit S08/608
vidaXL Bomull Satin Randigt Påslakan & 2 Örngott 200x220/80x

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Jacob Örngott HjärtavidaXL Möbelöverdrag för ölbord/bänkar 3 delar stretch gräddvitvidaXL 100 Servetter Vit 50 x 50 cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster - Blommor kollage 50x70cmvidaXL Rullgardin vit 80 x 175 cm mörkläggandeAffisch Medium Adolph Frödrik att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Handfat flodsten oval 30-35 cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Gusta Grillset 3 delar trä och metall 03250070
vidaXL Trädgårdsstaket Vide 100 x 500 cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

July Sunset,Berkshire County,Fröderic E.Church,60x40cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSkrivbok LeipzigFair Rosamund,Dante Gabriel Rossetti,52x42cmPoster - Elefant Road 50x70cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Self-Portrait,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm ny11
Sol Trädgårdsljus Lysdioder
150x150mm väggventilation med anti insekter netto 100mm diameter

Viktigt!

Henry,Prince of Wales,Robert Peake the Elder,50x40cm
12 ÄGGKOPPAR I PLAST (70519) 2 OLIKA FÄRGER
Ny design i 2018 spegel i guld, yttermått 57x107 cm

Kontakt

The Vision of St Eustace,PISANELLO,55x65cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Vit funktionell badrumsstål radiatorvärmare 650x680mm
200x250mm abs plast tillträde inspektion dörrpanel tall färg

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Sten Örngott Hjärta
Skrivbok Limhamn

Stöd FARR!

Örngott Elsa

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Avloppsinstallationstoppanslutningsfog 50 / 32mm 90deg