Sealskin Toalettborste med hållare Acero vit 361730510 nvjclz15014-Toalettdekor

Nature Markduk 1x20 m svart 6030220
Onions and Bottle,Paul Cezanne,66x81cm Välj en sida

vidaXL Kuddar 2 st vågdesign 40x60 cm naturlig
vidaXL Kuddar 2 st pläddesign 45x45 cm naturlig

Justerbar hastighet roterande 3 arm sprinkler trädgård

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,vidaXL Mörkläggande rullgardin svart U08/808vidaXL Hönät kvadratisk 0,9x2 m PPvidaXL Svart Förvaringsbänk konstläder 3 st sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

vidaXL Trädgårdsbänk 145,5x49x74 cm plast vit
Diskhandske S
No1 Zinco Plantvagn med hjul

The Gallery of Archduke Leopld Wilhelm,David Teniers,50x40cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Hästar No.3 40x50cmBondböna Masterpiece Grön 10 st frön Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Self-Portrait,Carel fabritius,65x49cmvidaXL Trädgårdsbänk i impregnerad furu eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

The Exbortation of the Marquis del Vasto to His,Titian,50x40cm
10 x rostfritt stål slangklämma clips - jubileumstyp 40-60mm

Golden Eagle,John James Audubon,60x40cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Triumph Bardispenser

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av vidaXL Rullgardin randig svart 120 x 230 cm transparentNilfisk dammsugarpåsar Coupe & Go serie 78602600CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Tavla TigerMORPHY RICHARDS Mikrovågsugn Accent 23L SvartFörkromad zamak väggmonterad badhängare med dubbelt handdukstång

Läs mer...
vidaXL Trädgårdsstolar med dyna 2 st konstrotting aluminium
vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 110x30 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Odlingslåda med spaljé impregnerat trä 40 x 40 x 135 cmvidaXL Påslakanset 2 delar 135x200/80x80 cm vitvidaXL Matstol trädgård 2 st konstrotting brun
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättvidaXL Runt poolskydd 549 cm PE blåttGnomys diaries Budskapstavla Embrace LifevidaXL Plisségardin vit P08/408 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Påslakanset 2 delar 140x220/60x70 cm khakirutigt

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Jacob Örngott Hjärta
vidaXL Rep 100% Jute 8 mm 500 m

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster - Pride heart 30x40cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emot200 stk.180x265 mm (D4) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERTTavla Star Wars Rebels Grand InquisitorNature 3-i-1 Barometer med termometer och hygrometer 20 cm 60800 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Portrait of Nicolaes van,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm
Skrivbok Schweiz
Nude on the Beach at Portici,Mariano Fortuny,60x40cm
Germania,Philipp veit,60x40cm

Viktigt!

Poster - COCO grå fade No.1 21x30cm
The King's Audience Chamber,Charles Wild,50x40cm
Mässing 3 sektioner 3/4 "vatten manifold distributör luxor

Kontakt

Panorama di Londra attraverso un arcata del,Canaletto,60x40cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Valley of the Vaucluse,Thomas Cole,60x40cm
Ophelia,Sir John Everett Millais,60x40cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Robert Andrews and his Wife,Thomas Gainsborough,80x40cm
Friedrich in his Studio,Georg Friedrich Kersting,53.5x41cm

Stöd FARR!

Fyrkantig klippkabel för gräsmatta 2,4 mm x 15 m

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

The Finding of Moses,Paolo Veronese,50x43cm