Venus Adonis,Bartholomeus Spranger,60x40cm and nvjclz14940-Canvastavlor

Manuell trädgårdsslangen vatten timer - inget batteri behöver
Stjärnstrimlor Vivi Gade - dia. 6,5+11,5 cm - Glitter och.. Välj en sida

Kerbl Vattenkopp K50 grön plast 2,2 L 225031
Mässing rörlampor för lödning med kopparrör 18mm x 1/2 "hona

50 cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 1/2 "x 1/2"

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,vidaXL Eurofence 10x1,2 m 77x64 mm stål gråvidaXL Kudde 2 st PU 40x60 cm guldDjup tallrik Carl Larssons Brita sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

The Magic Circle,John William Waterhouse,60x40cm
Modern Stilren Tvättställsblandare Automatisk Ettgreppsblandare
80mm 0-120c 0-10 bar bakre inträde termomanometer 1/2 "

30 cm flexibel monobloc krananslutning slangrör 1/2 "x 1/2"

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Stolsöverdrag piké stretch beige 4 stJulby ren i flygplan Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Traditionell kulhammare / hammare 0,5p ~250gramPoster - Pappa är min hjälte No.2 30x40cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Stor Guld hjärta vinyl vägg klistermärke
Poster - Grekiska havet 40x50cm

The Death of Cleopatra,Guido Reni,60x50cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Che Guevara - Portrait

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av vidaXL Gardiner i voile 2 st 140x175 cm gulELIAS Matgrupp 160CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: färgfylld hemdesign 200 xKvalitetsvägg köksbänksfläkt extraktor 150mm med timer primvidaXL Fåtöljöverdrag piké stretch svart

Läs mer...
vidaXL Trädgårdsstaket expanderbar 10x0,65m
vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: London Big Ben 200 x 100

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Avloppsrensare manuell/borrstyrd 8 mvidaXL Påslakanset 3 delar 200x200/60x70 cm orangerutigtvidaXL Påslakanset 2 delar 140x220/60x70 cm ränder och blommor
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättvidaXL Solsegel Oxfordtyg fyrkantigt 2x2 m beige1/2 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig mässing - 30 mm långvidaXL Uppsättning väggbonader på duk: London Big Ben 100 x 50 c att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Lödstation digital 48W inkl tillbehör

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Mörkläggningsgardin med öljetter 270x245 cm turkos
vidaXL Stängsel 10x0,8m, 7,6x6,3cm maska

EU-kandidaterna om Frontex' budget

vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 20x20 cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMadonna of the Rose Garden or Madonna,Sandro Botticelli,50x40cmEAZIGLIDE Pannkakspanna 25 cm - NS2vidaXL Balkongskärm oxfordtyg 75x600 cm randig grå ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - But first coffee No.29 40x50cm
Poster - Your mind is powerful No.4 30x40cm
Poster - You can go your own way No.2 21x30cm

Viktigt!

Ljusfärg Svart - 10 gram - Pigmentfärg
Poster - COCO Marmor No.6 21x30cm
Apollo and Daphne,Antonio del Pollaiuolo,28x19cm

Kontakt

Star Wars Filt - Storm Trooper Fleecefilt

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

The Coronation of the Virgin,Stefan Lochner,50.5x40cm
An Oleander,Alma-Tadema Sir Lawrence,60x40cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Väggdekor 6st Vita Snirkliga kvadrater
Holiday at Mentone,Charles conder,50x40cm

Stöd FARR!

Poster - Ananas Topical - Svart vit No.2 70x100cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Kopplingsröduceringsbeslag för mässingsrör xx manlig 1 "x 3/4"