EGLO Taklampa Maserlo D38 cm cappuccino 31603 nvjclz14622-Fönsterlampor

Return of the Peasants from the Fields,Peter Paul Rubens,60x40cm
Med ram Portrait of Francesco Maria della Rovere,Titian,61x51cm Välj en sida

The Bellelli Family,Edgar Degas,50x40cm
Still Life with Lemons,Nicolae Grigorescu,22x28.5cm

No1 Sagaform Oval Oak ostset 4-delar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Singing Girl,Frans Hals,18.2x18.4cmvidaXL Matta äkta läder lappad fyrkanter 80x150 cm brun/vitThe Sistine Madonna,Raphael,50x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Portrait of the Countess of Sansecodo and,ARMIGIANINO,50x40cm
Skål i kinesiskt porslin
vidaXL Vägglampor 2 st E27 svart och guld

Powerhand LED inspektionslampa gul SIN-100.1010Y

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Kudde 2 st velour grön 45x45 cmPortrait of Messer Marsilio and His Wife,Lorenzo Lotto,50x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Esschert Design Dörrmatta Welcome 75x45 cm gummi RB107Lotus Rökfri Träkolsgrill 43,5 Lila eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Einhell 70-delars borr- och bitssats
50 cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 3/8 "x 3/8"

Karta över Sandviken, Gästrikland

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Hoj dekal, finns i 5 storlekar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Ubbink Niagara vattenfall 30 cm rostfritt stål LED-lamporEGLO Bordslampa Newtown 49481CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Jutematta med latexundersida 70x130 cm brunvidaXL Modern matta paisleydesign 80x150 cm beige/blåvidaXL Barstolar 2 st linnetyg 48x52x123 cm gräddvit

Läs mer...
Ubbink Fontänpump Xtra 2300 1351952
Asien målning på ris papper, 196x72 cm elegant kvinna

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. HD Fast IP-kamera Utomhus 720P MetallBrüder Mannesmann Häftpistolsats 5 delar 48440Sealskin Takstöd Seallux 60 cm krom 276668618
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDodge BardispenserFIFTH AVENUE Fåtölj Grå VelourPhilips myGarden Grönyard Vägglampa att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sissel Original Huvudkudde Låg M

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Madrassöverdrag 2 st 120x200-130x200cm bomullsjersey Äppe
vidaXL Asksug 1200 W 20 L svart

EU-kandidaterna om Frontex' budget

4 Trädgårdsstolar anracit/svart

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotvidaXL Bäddset bomull antracit 2 delar 155x200/80x80 cmvidaXL Duschpanelsystem rostfritt stål böjd75cm gasrör 1/2 "manlig x kvinnlig snabbspänningsarmbåge ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Barstol äkta läder teak fyrkantig
vidaXL 2 Flytande vägghyllor i MDF 120x20x3,8 cm vit
Poster - Marmor mode 70x100cm
Ubbink Fontänpump Eli-Indoor 200i 5 W svart 1351360

Viktigt!

Poster - Butterfly tropical No.2 50x70cm
Johann heinrich roos,Johann Heinrich Roos,50x40cm
vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 90x12 cm

Kontakt

Spegel i guld, yttermått 53x63 cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Aurora Borealis,Fröderic E.Church,60x40cm
Susanna and the,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,47.2x36.8cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Skrivbok Nynäshamn
The Bower Meadow,Dante Gabriel Rossetti,50x40cm

Stöd FARR!

Antonia,Amedeo Modigliani,80x40cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - Ciao Bella No.3 50x70cm