Kakformar Enhörning nvjclz14303-Formar

Handhållen Etikettskrivare, Olika färger
Vintage poster med printad passepartout 100x100cm Välj en sida

4pcs Wine Set and Bottle Holder
Max Schmitt a l'aviron,Thomas Eakins,60x40cm

7x8,5 cm, fotoram i guld

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Segelbåt, 51x43x10 cm segel09vidaXL Julkrans med LED-lampor 20 mvidaXL Stol i äkta getskinn 40x30x45 cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

The Three Graces,Peter Paul Rubens,50x40cm
La Diseuse de bonne aventure,Caravaggio,60x40cm
7,5x7,5 cm eller 3x3 tum, fotoram i guld

Träram i guld och röd, innermått 50x60 cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.The Coronation of the Virgin with SS,Sandro Botticelli,60x40cmFarinata degli Uberti,Andrea del Castagno,60x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Ryggstöd för stranden eller sängenUbbink Niagara vattenfall 60 cm rostfritt stål eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Julgran guldbrun dekoration 24 cm
Peasant Wedding Feast,Pieter Bruegel the Elder,60x40cm

Lampa vit med skärm Lyx - svart skärm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Flexibel USB LED-Lampa

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Fototapet 350x260cm Vita rosor NON WOVENFransk doftljus i zinkburk - PommegranateCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Bänk massivt återvunnet trä 110x35x45 cmvidaXL Matta äkta läder lappad diamant 160x230 cm gråDeposition,Jacopo Pontormo,60x40cm

Läs mer...
Velda Dammfilter 20 L 146036
Kruka Lejon Svart

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Bissell Vattenfilter för Vac and Steam, 1132N, blåAutomatisk luftventil 1 "avstängningsventil höger trådvidaXL Nattduksbord massivt mangoträ handmålat rosa
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättJusterbar hastighet roterande 3 arm sprinkler trädgårdvidaXL Staket i WPC 200x80 cm gråVenus Anadyomenes,Titian,50x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Dörrmatta kokosfiber 24 mm 100x200 cm svart

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Matstolar 2 st massivt trä brun och gräddvit
vidaXL Markisduk gräddvit 3x2,5m (utan ram)

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Provence - smörbox

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTrust Octopus Control StationvidaXL Handfat fyrkantig keramik vit 38x38x13,5 cmKöksventilatorfläkt 150 mm med timer torkad ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Metalladapter för vattenbesparande köksblandare 22-24mm
vidaXL Trädgårdsstängsel bambu 1000x50 cm
vidaXL Husskylt LED solcellsdriven rostfritt stål
vidaXL Konstväxt Taro med kruka 45 cm grön

Viktigt!

  Produktnummer: 16219205

  Nu kan du baka superfina, och förhoppningsvis jättegoda, kakor till barnkalaset. Det här ett paket med fyra olika formar så att alla kan få just sin favorit; en kaka som ser ut som ett hjärta, en stjärna, ett enhörningshuvud eller en enhörning. Vilken blir din favorit? Kakorna kommer att passa alldeles speciellt bra på ett enhörningskalas!

  Kakformar Enhörning är en förpackning med fyra olika kakformar. Formerna är ett hjärta, en stjärna, ett enhörningshuvud och en enhörning. Formarna kan också användas till leklera.

  Fakta:
  Mått: ca 8-10 cm.
  Material: Plast.
  Antal: 4 stycken.

 • RIDDER Teleskopisk duschstång 110-185 cm vit 55201

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • 10W IP65 LED Floodlight With PIR Sensor Security Light

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Single Clothes Rail...

  Digital Kitchen Scale 2Kg With Measuring Cup 1.2 Litre

vidaXL Sofföverdrag med stretch antracit bomullsjersey
vidaXL Påslakanset 2 delar 155x200/80x80 cm khakirutigt
EGLO Utomhusvägglampa Melgoa svart 60 W 94792

Kontakt

vidaXL Prydnadskuddar för trädgården 4 st 45x45 cm randiga äppel

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

vidaXL Hörnhylla med förkromade hyllkonsoler glas genomskinlig 2
Poster - This kitchen is for dancing No.6 21x30cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Ubbink Isstoppare för damm Basic 40 1371036
Poster - Butterfly tropical No.1 70x100cm

Stöd FARR!

vidaXL Rullgardin randig brun 120 x 230 cm transparent

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - Röd heart love 50x70cm