vidaXL Växtbord set vintage stil metall antikvit st 3 nvjclz13984-Trädgårdsredskap

Stövlar, H: 12 cm, vit, 8st.
Item replaced by 574720 Sparhus, stl. 10,1x10x5,4 cm, plywood, 1 Välj en sida

Ljusstake viking vitbets 7 lampor 37 cm
Bokstäver, siffror och symboler av trä, Inklusive gratis trädisp

Vaser, H: 14 cm, vit, 6st.

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Balkong-insynsskydd, variant 2 75 cm gul/vit2 TV-filt med ärmar 180 x 150 cm brunBrüder Mannesmann Hålsågsset 8 delar HSS 44100 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

vidaXL Mörkläggningsgardin 2 st linnelook 140x245 cm brun
Kylskåpsmagnet / Magnet - Orm
Kylskåpsmagnet retro, ”Marilyn Monroe”

Servetter, svart, stl. 40x40 cm, 60 g, 20st.

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Our Daily Bread,Anders Zorn,60x40cmVit Stoneware Mortar and Pestle Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Häftklammer / Häftstift / Stift för Häftapparat, 100 stPursuing a dove,Jean-Honore Fragonard,50x40cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Häftklammrar, stl. 24/6 , B: 12 mm, 10x1000st.
Sealskin Toalettborste med hållare Acero vit 361730510

Trähus med termometer, stl. 23,5x16,5 cm, Kejsarträd, 1st.

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

The Fall,Hugo van der Goes,60x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dustin Hoffman print i 70x70cmLe pont rouge,julian alden weir,60x40cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Famous Persons: Queen Tomyris,Andrea del Castagno,60x40cmMadonna with Saint George,Correggio,60x40cmTavla Star Wars Death Star

Läs mer...
Yttermått 54x64 cm, spegel i guld
vidaXL Bussningsverktyg XL 18-65 mm 51-delar

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Sugslang med koppling 7 m 22 mm vitTribute to Caesar,Bartolomeo Manfrödi,60x40cmAutomatisk bevattning krukväxter - Vattnar med PET flaska
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rätt,Pineaple Leaves Cake Toppers Tropical party birthday partywa...Portrait of the Monk Isaia,Nicolae Grigorescu,49x39cmvidaXL Dörrmattor 2 st kokosfiber 17 mm 40x60 cm naturlig att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
300 vita prislappar tags elastisk tråd

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Hopfällbara matstolar 2 st massivt akaciaträ
Cavallini Vintage Australia Map Wrap / Poster

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Papperskorgx2

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotvidaXL Förvaringskorgar 3 st handgjord jute naturligvidaXL Kudde 2 st velour blå 40x60 cmA Naiad,John William Waterhouse,80x40cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vinpåse med brodyr, Brun
vidaXL Hyllplan i glas 60x15 cm genomskinlig
Ubbink Dammduk PVC 4 x 3 m AquaLiner

Viktigt!

vidaXL Bambustol hopfällbar 2 st
vidaXL Plisségardin 70x150 cm vit
Kökspetsutbytare 1/2 "bsp 160mm typ s

Kontakt

MORPHY RICHARDS Mikrovågsugn Tillbehör Mico Toast

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

vidaXL HEPA-filter för asksug 6 st vit och svart
vidaXL Bambustaket 500x50 cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

vidaXL Tvinnat rep i polypropylen 6 mm 200 m orange
vidaXL Svävande hylla glas 50x20 cm 8 mm

Stöd FARR!

vidaXL Taklampa med 4 lampskärmar G9 krom

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

vidaXL Påslakanset 2 delar 155x220/80x80 cm lilarutigt