vidaXL Dra-på-lakan för st 1,8x2m bomullsjersey ant 2 vattensäng nvjclz13750-Bäddset

Drömfångare Hjärta Vit
Antikljus, turkos, dia. 2,2 cm, H: 24,5 cm, 4st. Välj en sida

Gardinring, dia. 55 mm, inv. mått 40 mm, grästräd, 6st.
vidaXL Balkongplattor av Akaciaträ 30 x 30 cm 10 st

12 inch Pizza Screen

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x245 cm gräddvitLjusstake kransWoman at the mirror,Bernardo Strozzi,50x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Paper Napkins GOLDEN FAWN - 16 Christmas Birthday Party Napkins
Ratto delle Sabine,Pietro da Cortona,60x40cm
Gold Script Table Confetti - 14g - Gold Christmas Table Deoco...

Colonial Candle M - Harbor

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Multi universalsax, L: 17 cm, vit, både höger- och vänstersax, 1Kuddfodral svart ankare Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Skruvtving, B: 50 mm, 15 cm, 1st.Äggskal, dia. 7,5 cm, H: 6,3 cm, vit, 24st. eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

VATTENTÄT MADRASS ÖVERDRAG - 90 X 200 CM
Easy Action Softgrip® Micro-Tip® , L: 16 cm, micro spets, 1st.

wolfcraft Konturmätare 130 mm 6949000

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Häxans slott Halloween väggdekor klistermärken

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Värmepanel infraröd 900W utan termostat variant 2Madison Stolsdyna New York 46x46 cm röd TOSCB319CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Nonwoven Fototapet Fototapet Granitvägg - bästa kvalitet, lågt pMarble Mortar and PestleVärmeljus LED - Solcellsbelysning

Läs mer...
vidaXL Rullgardin för dusch 100x240 cm sjöstjärna
Poster - Escape and breathe No.3 30x40cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Hensun kökskniv 29 CMKerbl Grind för elstängsel 95-125 cm 446518Landscape with a Ford,Jan Brueghel The Elder,60x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPrydnadsgräs Harsvans/Bunny Tails 50 st frönvidaXL Handfat keramik fyrkantig svart 38x38x13,5 cmPortrait d'un sculpteur on d'un jeune,Agnolo Bronzino,50x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Runt Emoji Badlakan - 150 x 150 cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Philips Performer FC 8600-8650
Portrait of Leo Tolstoy,Ilya Repin,50x40cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Alice in Wonderland 'Drink Me' Set - Bottles - Tags x 6, Stra...

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotEinhell smutsvattenpump GC-DP 1020 NThe Three Ages and Death,Hans Baldung Grien,80x40cmvidaXL Rullgardin mörkläggande 60x120 cm benvit ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Stjärnstrimlor Vivi Gade - Utomhus - 4x10förp
Zmodo 1080P full HD 4-kanals övervakning
vidaXL Dörrmatta kokosfiber 17 mm 100x100 cm naturlig
16mm pex x 1/2 "manlig x 16mm pex mässings kompressionsbeslag

Viktigt!

Dubbel trädgård uteplats vattenfördelare 2 slangutgångar
Poster - Grekiska havet 40x50cm
TAVLA 4sor 23x23x4.5cm

Kontakt

NGK Bardispenser

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

vidaXL Elastiskt bordsöverdrag 2 st 60 cm grön
vidaXL Stolsöverdrag piké stretch brun 4 st

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Flexibel gräsmatta gräskant 9m x 150mm brun
vidaXL Dubbel juicebehållare rostfritt stål 2 x 8 L

Stöd FARR!

vidaXL Utebelysning set 3 st olika höjd

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

vidaXL Plisségardin 110x150 cm creme