vidaXL delar blommor 155x200/80x80 cm flerfärgat 2 Bäddset nvjclz13698-Överkast

500W Electronic Hammer Drill
Rädisa Purple Plum ca 250 st frön (ekologisk) Välj en sida

36" 90CM HEAVY DUTY ALUMINIUM SPIRIT LEVEL
Cookbook Stand Tropical Hevea Wood Recipe Book Kitchen

Free Flow Droppkorkar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Tejp Klar Scotch 550 - 19mm x 33mPappersstansar, lager-på-lager, stl. 25+49+75 mm, max 240 g, BloKonstrotting sittgrupp Palma 8+4+1, variant 2 svart sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Isform Boll / Bollform / Kula - Silikon - (Blå)
Nature Nät för klätterväxter grön 1x10 m 6030429
FOTOTAPET SOLUPPGÅNG ÖVER KLIPPORNA

Slate Placemat and Coaster Set

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Matta äkta läder lappad slumpmässig 80x150 cm brun/vitPinne med fot, dia. 4 cm, hålstl. 6 mm, blandade träslag, 10set, Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",St John Altarpiece,Quentin Matsys,80x40cmClassic universalsax, L: 13 cm, 1st. eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

2 In 1 Work Centre
Refill laminering, B: 21 cm, standard, 10m

Popcornbägare Turkos Randiga

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Lanternor, dia. 7,5 cm, H: 6,5 cm, 12st.

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av 24ins Bolt CutterRamar, B: 9+10 cm, H: 10+11 cm, Kejsarträd, 2st.CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Kylskåpsmagnet retro, ”VW LET'S Get lost"Flerstegs basfilter med helt vattenfilterNonwoven Fototapet Fototapet Rose - en kvalitetstapet till markn

Läs mer...
Non Woven Wardrobe
Spionkamera / Inspektionskamera / Endoskop, 2m för Android

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nature Ståltrådsnät fyrkantig 0,6x10 m grön 6050270Radiator Airer Twin Rail Set of 2 Chrome 61cm WidthIn the Cookhouse,Anders Zorn,50x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLjusstake med 6 hållare - SvartSegelbåt, 52x44x10 cm segel17vidaXL Stol i äkta getskinn 60x30x50 cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
HIP Bäddset 5597-H ESPLANADE 135x200 cm flerfärgat

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
3D Julgran - H: 40 cm - B: 32 cm - Plywood
The Anatomy Lesson of Dr.Nicolaes,Rembrandt van rijn,50x40cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

St.James,Andrea del Sarto,80x40cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotvidaXL Matta äkta läder lappad fyrkanter 120x170 cm brun/vitBrix POURfect Såsskålar spillfria 3 stvidaXL Orientalisk matta persisk design 120x170 cm röd/beige ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Jutematta med latexundersida 80x160 cm röd
St.Dominic de Guzman,COELLO Claudio,60x40cm
vidaXL Bäddset 4 delar 155x220/80x80 cm vinrött
Portrait de la mere de l artiste,Paul Cezanne,53.5x57cm

Viktigt!

vidaXL Tigermatta plysch 144 cm vit
Philips myLiving Infälld smartspot Porrima 3x4,5 W 591931716
Poster - Hästar No.2 50x70cm

Kontakt

wolfcraft Pilot/borrförsänkare metall 2544000

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

vidaXL Plisségardin 100x200 cm vit
10 meter 22mm extra stark rörskumisolering släpvagn 6mm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

ProPlus Testinstrument 13-polig 12 V 343543
Hylla NILS

Stöd FARR!

vidaXL Pall teakträ harts 30x30x40 cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

vidaXL Taklampa för 4 glödlampor E14 grå