Blinkande Enhörning med - Gosedjur Vingar nvjclz14-Accessoarer

Patagonia Baby Reversible Down Sweater Hoody Untamed Ditsy: Sosa Opal
AZzardo Luca - Fasadbelysning Vägg IP54, Mörkgrå Välj en sida

Isbjörn Junior Panda Fleece Hoody DenimBlå
Patagonia Baby Down Sweater Classic Navy

Day 3 plafond

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Solcell platt gångljus 25 lumen i kopparRanex Halogen utomhuslampa, liten svartKonstsmide Trädgårdslykta Modena 7301 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Outwell Campion Sleeping Bag Blå
Konstsmide Vägglykta Siracusa 7652
Robens Serac 300 Sleeping Bag

Rollo 4-spot LED

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Malmbergs Belysningsmasten Långe Jan 12 TeleskopiskVäxthus med hyllor Oh My Home Big House Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Millet Alpine LTK 800 Sleeping Bag sulphurHestra Touch Point Warmth Gloves 5-Finger Grå eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Bowl pendel
Trädgårdsmöbler Harts (200 x 102 x 86 cm) by Craftenwood

Hope Grön stor

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Camp Titan Helmet Grå

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Stevia Rebaudiana 3 st frön2400 FRÖN - nyttigt och gott kryddpaket! LÄTTODLADE FRÖER - Enkla BlommorCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Merrell W's Trail Glove 4 Shoes Very Grape/Astral AuraSalomon M's Sense Ride Shoes Snorkel Blå/Indigo Bunting/Sulphur SpringPaprika Mini Bell Chocolate 10 st frön (ekologisk)

Läs mer...
Salomon W's Crossamphibian Swift Shoes Parachute Purple/Evening Blå/Purple Opulence
Teva W's Arrowood LUX WP Shoes Vintage Blå

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. BasilikafrönMora Armatur Tvättställsblandare Classic med Lyftventil KromRuffwear Hoopie Collar Röd Currant
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättHansgrohe Duschtermostat Ecostat 1001 160 ccOras Badkarsblandare Cubista 2885 160 ccSvedbergs Tvättställsblandare Superbox Krom att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Damixa Duschblandare Rowan Krom

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Bergans M's Henley Wool Shirt Grå Melange
Bergans W's Sagene 3in1 Coat Outer:Dark Navy/Inner:Cocoa

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Axor Tvättställsblandare Citterio E 125

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotOras Väggfäste 204762Fresh Pollenfilter 90Purus Sil Twist Corner ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Norrøna M's /29 Flex1 Shorts Caviar
BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Chreey Friends 6261
Peak Performance M's Ligth Softshell Shorts Thermal Blå
Icebreaker W's Mira Capri metal

Viktigt!

  Supergulligt blinkande gosedjur som föreställer en enhörning med vingar som barnet kan leka med, ha som gosedjur och även använda som nattlampa. Enhörningen är ca. 33 x 26 cm stor och perfekt för alla barn som älskar Enhörningar!

  - Blinkande enhörnings gosedjur med Vingar
  - Gosig att ha att mysa med - passar även bra som trygghet i mörkret

  Specifikationer:
  Färg: Vit/Rosa
  Material: Plysch
  Storlek: 33cm x 26cm
  Batteri: 3x AA (medföljer ej)

  Förpackningen Innehåller:
  1x Enhörning Gosedjur

 • Solcellslampa Iskub

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Konstsmide Vägglykta Firenze 7232

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Konstsmide Trädgårdsbelysning Lodi Lounge 455...

  Konstsmide Blomkruka Assisi 7638

Paintpart Tapet Vallila Kompassi 4986-1
BoråsTapeter Tapet A Vintage Book French Lace 1675
super.natural M's 175 Base Mid Boxer Dark Avio

Kontakt

Fiona Tapet Royal Classic 480001

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Patagonia Baby Qt Swimsuit Nautical Stripe: Channel Blå
Duro Tapet Rand & Kulör Strand Blå

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Amorina 1770
W+G Tapet Giant Art Poets Walk NY

Stöd FARR!

Paintpart Tapet Vallila Hetkessä Aleksanteri Grön

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

TY Attic Treasures RACHEL - Vitt Lamm 15cm