vidaXL Arkivskåp med metall 28x35x35 cm vit lådor 5 nvjclz13666-Dokumentförvaring

Bridgewater M - Lavender
Ölbälte Välj en sida

Pappersassietter Kvadrat Examen
Pappersassietter Gula

ProBar Boston Shaker

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Handsåg, L: 55 cm, 1st.Aluminiumtråd, , mixade färger, rund, platt och diamond-cut , 2516pc Italian font Dinner Set Porcelain sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Krukor, dia. 5 cm, H: 4,2 cm, 48st.
Doftljus mjölkflaska
Värmepanel infraröd 300W med termostat variant 2

Dörrmatta AC/DC

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x245 cm gräddvit1 Klädhängare Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",vidaXL Rullgardin bambu 100x220 cm naturligSnowman Scarf Paper Napkins x 16 Christmas Party Table eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Färgskiftande Margaritaglas
vidaXL Gardiner 2 st linnelook skira 140x175 cm brun

Champagneglas Love

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Ornament, H: 3,5+5+6,6+8,5 cm, dia. 2,5+3+4,5 cm, vit, 4st.

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Värmeljushållare, H: 10 cm, dia. 7,6 cm, 12st.Bakform / Form i Silikon - Stort Hjärta (Ljusrosa)CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.AC/DC - Canvas - Highway To HellKrukor, dia. 3,4 cm, H: 3,1 cm, 48st.Nonwoven Fototapet Formel 1 - en kvalitetstapet till marknads bä

Läs mer...
Fototapet Conciergerie Paris - en kvalitetstapet till marknads b
Tea-Honey Glow Från Yankee Candle doftljus

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. The Death of the Virgin,Hugo van der Goes,50x40cmAnti-snark Luftrenare, Röd - Stoppar snarkningarPatent ritning 35x50cm 1911 svart
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBeech Wood Mug Tree 6 Cups and Towel Holder for KitchenIrwin Vise-grip Svetstång låsbar med normalt slut 6R 150 mm T17EPaprika Diamond (ekologisk) 20 st frön att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Landskap, oljemålning med ram, innermått 30x40 cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875653
Volterra,Jean Baptiste Camille Corot,50x40cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

ABSTRAKT oljemålning, 90x120 cm handmålad 003318080875629

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotChelsea Pensioners Reading the Gazette of,David Wilkie,60x40cmEinhell Luftslang 10 m med 6 mm inre diameter för luftkompressorLovisa Örngott Hjärta ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
40 cm flexibelt monobloc-kopplingsslangrör 1/2 "x 1/2"
Abstrakt, 90x120 cm oljemålning
Philips myGarden LED-vägglampa Arbor 6 W antracit 164609316

Viktigt!

  Produktnummer: 16235906

  Vårt arkivskåp blir ett tidlöst tillägg i ditt arbetsrum eller kontor. Detta arkivskåp har 5 lådor som har gott om utrymme för att förvara dina A4-papper, dokument och kontormaterial på ett organiserat sätt. Det har utformats med hållare för namnskylt på draghantagens ram. Arkivskåpet är tillverkat i massiv metall, vilket gör det hållbart och enkelt att rengöra. Monteringen är enkel.

  Färg: Vit
  Material: Metall
  Skåpets mått: 28 x 35 x 35 cm (B x D x H)
  Lådornas mått (vardera): 23 x 34 x 5 cm (B x D x H)
  Med 5 lådor och hållare för namnskylt på draghandtagens ramar
  Enkel montering

 • Flasköppnare Kedja

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Grundig 12 Digit Dual Screen Calculator Home Office Stationary

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Väggöppnare med Behållare...

  Trådlöst Larmset - 433 MHz / 100 dB

Le Moulin sur la Couleuvre a Pontoise,Paul Cezanne,50x40cm
100g rörmokare rörledningar för linhampa
vidaXL Fontänpump 50 W 2000 L/h

Kontakt

Poster - Hundvalp 40x50cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Rosa blommor 6 30x40cm
NSU Bardispenser

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Trädgårdsslangsrörslangsrulle med 20m slang
Kuddfodral - birdcage

Stöd FARR!

Tristar Stavmixer MX-4802 500 W

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

vidaXL Matgrupp för trädgården 3 delar konstrotting svart