Design Fiskar 2019 Väggkalender Collection nvjclz13592-Väggkalendrar

Provrör Shotglas Neonfärgade
Hoffman Barsked i Guld Välj en sida

Krokhylla, L: 35 cm, H: 19 cm, 1st.
Patio Heater Cover Waterproof Grön Polyethylene

2 Seater Large Sofa Cover Furniture Polyethylene Grön

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Kapsylöppnare med FotoramMarble Rolling PinUppblåsbar Lysande Jättetomte sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Engångsförkläde
Muffinsställ Blå
Pumpa skärset, 1set

RIDDER Halkfri badkarsmatta Playa 80x38 cm neonblå 68303

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Anran övervakningspaket 8st kameror 1080P Wifi 2TB hårddiskUbbink Luftpump Air 200 200 L/tim. 1355082 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",USB-fläkt med Klämma / Portabel Fläkt - (Blå)Fyrkantiga värmeljushållare, stl. 7,5x7,5 cm, H: 8 cm, 12st. eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Spaghetti Jar
EGLO Taklampa Maserlo D38 cm cappuccino 31603

HID Xenon Lampa H1 4300K 12V 35W

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

2x Klädhängare

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Probuilder Häftpistol Ergo - 17 cmGlasfat, Avlångt, stl. 27x13 cm, 12st.CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.EGLO Utomhusvägglampa med sensor Navedo 60 W svart 93458Million Bells " Kabloom Deep Sosa" 5 fröPappersstansar, stl. 9 mm, Vardag och jul, 36mix.

Läs mer...
10 pcs Food Storage Plastic Box Square Containers with Lids
Konstgjord julgran 180 cm 533 spetsar grön

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Measuring Jug GrönMars and Venus,PALMA GIOVANE,50x40cmWinter,Francois Boucher,50x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rätt7x8,5 cm, fotoram i guld320 LED Vit Icicle Indoor Outdoor Decorating LightingVintage KARTA GENOUA 1909 70x70 cm (svartvitt) att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Jul- o adventpaket inkl 5 artiklar

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Väggmonterad tvålautomat automatisk infraröd sensor 500 m
Star Wars - Episode 6 - One Sheet

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Portrait of Dom Biagio Milanesi,Pietro Perugino,50x50cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotGrundig Ljusslinga 40 LEDWastminster Abbey with the Procession of,Canaletto,50x50cmJonker Ramp and his Sweetheart,Frans Hals,50x40cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
The Three Ages and Death,Hans Baldung Grien,80x40cm
Lotus Rökfri Träkolsgrill 34cm Blå
Woman Combing Her Hair,Edgar Degas,50x50cm
vidaXL Matta sisallook inomhus/utomhus ränder 120x170 cm

Viktigt!

Dubbel 18mm pvc krom radiator röröverdrag krage ros roterbar
Steinel Designer Sensorstyrd utomhuslampa L11
The Snake Charmer,Henri Rousseau,50x50cm

Kontakt

LÖNNEBERGA Matstol Light Grå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Plattrensare stål träskaft
Skrivbok Volleyboll

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

vidaXL Skoförvaringsbänk vit 80x24x45 cm
Niclas Örngott Hjärta

Stöd FARR!

Good Morning Bäddset 5645-P Serene 240x200/220 cm flerfärgat

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Köksfläkt 120mm med fuktighetsgivare torr