Poster Ute och 70x100 cm ror, nvjclz13274-Posters

47cm Vineyard Planter
Livboj i Plast Välj en sida

10m X 0.4m Grön PVC Coated Border Fence Garden Edging Fencing N
1m Log Store With Cover Outdoor Garden Fire Log Storage Unit

Zombieskylt Grannsamverkan

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Fabulous World Tapet Dots grå och vit 67105-1Plastduk VaianaPappersassietter Thomas Tåget sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Princess Stavmixer 800W DC-Motor XL
Shotglas Svart med Dödskalle
Fabulous World Tapet Cross vit och svart 67104-6

Stearinljus Mini till Lykta

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.HANGING VINTAGE WHITE METAL CAGED SEASHORE LANTERN HOME DECORATINaturals Rectangular Wooden Professional Chopping Board Butchers Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",15oz TLC Wine Glass Novelty Birthday Wedding Party Gift IdeaBean & Pea Ring Grön Plant Support Gardening eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Bordslöpare Spindlar
Kakformar Enhörning

Tylltyg på Rulle Röd

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Plastgran med fot 180 cm 620 grenar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Bordsduk Papper RödBordslöpare Kinesiskt NyårCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Blommor GlasmarkörerSpegelboll GuldPappersassietter Dalby Hage

Läs mer...
Elektrisk Stavlanterna
Junior bågfil, L: 15 cm, 1st.

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. 2 strandmattor med ryggstöd blåKaffekvarn / Handdriven Malare för Kaffe - Mala kaffebönorPierre de Bourbon and his Patron,Master of Moulins,100x39cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättVaser, H: 14 cm, vit, 6st.Depotlåda, L: 22+23,5+25 cm, B: 6,5+7,5+8,5 cm, Kejsarträd, 3st.Sandpapper, 23x28 cm, Korn 1500, 5ark att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dörrskylt, B: 23-28 cm, H: 6-10 cm, 1st.

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Balkongsolfjäder brun
Ranex Vägglampa upp/ned LED 6 W grå 5000.331

EU-kandidaterna om Frontex' budget

vidaXL Gardiner 2 st linnelook skira 140x175 cm vit

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSet of 20 Wooden Clothes HangersGeorge Washington,Gilbert Stuart,50x40cmLandscape with a Ford,Jan Brueghel The Elder,60x40cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Helena Fourment with her Son Francis,Peter Paul Rubens,60x40cm
Portrait of Isabella Brant,Peter Paul Rubens,60x40cm
Bird Spikes 165 cm - skydd för din trädgård
Trädgårdsslang med hållare - 15 m

Viktigt!

  Produktnummer: 16015247

  Mycket trevlig fotoreproduktion tryckt på HP 190gr fotopapper
  med åldersbeständigt arkivbläck(Bleknar inte över tiden)
  Tryckt och tillverkad i Sverige av svenskt företag.
  Vi erbjuder denna bild i 7 olika storlekar, sök på namnet så hittar du dom andra storlekarna.
  Obs, vi säljer bara prints som vi själva tillverkar, inga billiga kopior.

 • Ölstövel Student

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Minimixer, 180W

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Star Wars BB8 Papperslykta...

  Ljus i glasburk med text

Portrait of Peasant Woman in Russian,Ivan Argunov,50x40cm
Aubetung der Hirten,Hugo van der Goes,50x40cm
Mercury and Argos,Diego Velazquez,80x40cm

Kontakt

vidaXL Traktorsits med fjädring och justerbart ryggstöd

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

vidaXL Avdragar- och reparationssats 5 delar
30 cm flexibel monobloc krananslutning slangrör 1/2 "x 1/2"

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

vidaXL Barstolar 4 st äkta läder och canvas
Portrait of Rousseau's Second Wife with a,Henri Rousseau,50x40cm

Stöd FARR!

Sissel Dinkelkudde Palea 60x40 cm gulgrå SIS-111.001

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Dolce Far Niente,John William Waterhouse,49.5x36.5cm