Nature hopfällbar 6020501 Planteringsbord nvjclz12955-Trädgårdsredskap

vidaXL Bäddset 2 delar blommor/ränder 155x200/80x80 cm rosa
Trälåda Hjärta/Adventsljusstake Välj en sida

Strömkabel till bärbara datorer (DEL-109F)
Rostvål i Låda

DELTACO grenuttag, switch, 6xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 2xUSB-A,3

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Bordslöpare Mörkblå på RullePlastduk Bröllop VitBordsdekoration Blå 13 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Gravlykta
Pizza Slicer Sax
Färgskiftande Ishink

vidaXL Barstolar 2 st massivt mangoträ 30x30x76 cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Emoji GlasmarkörerRamlösa Glas Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Papperssugrör MarmorKronljus Svarta/Lila eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

vidaXL Bäddset 3 delar blommor 240x220/60x70 cm marinblå
vidaXL Växtbord set 3 st vintage stil metall antikvit

DELTACO grenuttag med 3xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7 anslutning, Sva

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Ölstövel Plast i Rem

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Slaktarsejdel OktoberfestGel Pillow with Cooling Pad Memory Foam Cushion Which Keeps YouCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.30.5cm Vineyard PlanterFabulous World Tapet Cactus vit och grön 67102-2Pappersassietter Emoji Examen

Läs mer...
Hängare Regnbåge
Premier Housewares Cow Ceramic Ornament W26 x D8 x H19 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Longdrinkglas Transparent i PlastRussell Hobbs Termosbryggare Grind&BrewvidaXL Mörkläggande rullgardin beige P08/408
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättProBar Boston Shaker5.6m Ratchet Tie Down SetJigger Stor att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Murgröna

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Sängbord i massivt återvunnet trä 40x30x51cm
RGB LED Controller med Musik & fjärrkontroll

EU-kandidaterna om Frontex' budget

vidaXL Gardiner 2 st broderade skira 140x175 cm svart

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotKronljus, dia. 23 mm, H: 20 cm, vit, 30st.WiFi Smart LED-lampa | Fullfärg och varmvitt | E27Tiger L30 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Napoleon auf dem Schlachtfeld von,Antoine-Jean Gros,60x40cm
Porttelefon Kamera RFID
Monarch of The Glen,Edwin Landseer,61x66cm
Zodiac 'Colours' Glass Worktop Saver Röd

Viktigt!

  Produktnummer: 16331235

  Planteringsbordet från Nature är en ideal plats för dig med gröna fingrar. När du ej använder den går den lätt att fälla ihop. Det hopfällbara planteringsbordet har en ram gjord av galvaniserat stål och kommer med 6 brickor.

  Material: Galvaniserat stål
  Antal brickor: 6
  Brickornas mått: 38,1 x 24,3 x 7 cm (L x B x H)
  Bord mått: 77 x 40 x 77 cm (L x B x H)

 • Valueline Apparatkabel, 2m, vit

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Princess Aerofryer Digital

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) NORDIC HOME CULTURE Vässa, knivslip, keramisk, diamant...

  Mini Jigger

portrait de Louis N.Kenton,Thomas Eakins,80x40cm
Segelbåt, 28x25x7 cm segel15
Solcellsglödlampa 8*11,8 cm

Kontakt

Venus,Lorenzo di Crödi,80x40cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Portrait of a Man in a Slouch Hat,Frans Hals,79.5x66.5cm
Powerhand LED inspektionslampa gul SIN-100.1010Y

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Hamnen, oljemålning med ram, innermått 13x18 cm
vidaXL Markrännor 6 st plast 6 m

Stöd FARR!

Portrait of Charles Sumner,William Morris Hunt,50x40cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

1/2 "bsp duschflödesröducerare regulator vattenbesparande 6l/min