vidaXL Påslakanset i delar 155x200/80x80 cm vinrö 2 bomullssatin nvjclz12781-Överkast

Dekorationskit Rosa Polka Dot
vidaXL Bänkar 2 delar sjögräs brun Välj en sida

Zinkkruka med fågelhus - grå
GP Safeguard 1.1 Utomhusbel. 50lm

Smanos VD8000, trådlös vibrationsdetektor för Smanos larmsystem,

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Bröllopsfigur I'm WithvidaXL Dra-på-lakan för vattensäng 2 st 1,6x2m bomullsjersey vinvidaXL Bäddset 2 delar trianglar 155x200/80x80 cm grå sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Philips Hue Still Takplafond 1x40W Alu
DELTACO grenuttag, switch, 3xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 2xUSB-A,
Dödskalle Shotglas i Plast

Nexa Pro WTE-1 Trådlös väggsändare, 1-vägs, lev utan ram, 433MHz

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Bordsduk på Rulle Tygliknande Bayersk BlåvidaXL Bäddset 2 delar klassisk 155x200/80x80 cm marinblå Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Philips Blender HR3655 High Speed (HR3655/00)Ölstövel Tomtenisse eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Ranex Taklampa för inomhus/utomhus med rörelsesensor (5000.438)
Dekorationskit Flerfärgad

Brennenstuhl ojordad apparatkabel, CEE 7/16 - IEC 60906-1, 5m, v

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Glasunderlägg Vigselringar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Knapp LED OktoberfestPotty Pot Shots ToalettspelCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Matta Lång med BlodspårLjusslinga PastellTomtenisse Luva med Öron

Läs mer...
Vinglas Before & After 5
Kaffebryggare, 1,5L

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Lifetime Garden Weather Boy For Measuring Temperature Rainfall aBordsduk Papper GuldAmpel Vit
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättRussell Hobbs Kaffebryggare Grind&BrewBlodig HanddukWMF Äggkokare Mini 2-Ägg att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
12pcs 8cm Round Fibre Pots For Home Growing Gardening Grönhouse

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tonife Zirconia Ceramic Kitchen Knife - 6" Bread knife
Bordsduk Barbie Popstar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Handduk kanelbulle

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSealskin Duschdraperi Granada 120 cm vit 217001110vidaXL Uppsättning väggbonader på duk: orkidé 100 x 50 cmSportblender ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Classic universalsax, L: 21 cm, Högersax, 1st.
Label Manager, 9-12 mm, LM160, 1st.
2 TV-filt med ärmar 180 x 150 cm blå
Fototapet Formel 1 Grand Prix - en kvalitetstapet till marknads

Viktigt!

Palettblad Wizard Scarlet 20 st frön
Miss Mary edwards,William Hogarth,50x40cm
Fototapet Big Ben på natten - en kvalitetstapet till marknads bä

Kontakt

Kitchen Drawer Cabinet Cutlery Plastic Organiser Linen

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Max Schmitt a l'aviron,Thomas Eakins,60x40cm
Portrait of the Artist's Wife,Andrea del Sarto,50x40cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Christmas Advent Calendar Polar Animals Create A Scene Advent
Adoration of the Shepherds,Charles Le Brun,60x40cm

Stöd FARR!

The Rest on the Flight into Egypt,Correggio,60x50cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Ulysses on the Island of the,Peter Paul Rubens,60x40cm