Good 5593-A LEON 240x200/220 cm flerfärgat Bäddset Morning nvjclz12636-Överkast

Barmatta Rubber
Dekorationshjärta Välj en sida

Poster Kvinnor i högt gräs, 70x100 cm
OBH Nordica Våffeljärn Select 6967 Singel (51076967)

vidaXL Sängbord med 3 lådor brun

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Brennenstuhl jordad förlängningskabel, CEE 7/7 - CEE 7/4, 10m, rvidaXL Bänk med 2 korgar sjögräs 71x40x42 cm brunKalix konstgran/plastgran 150cm 80 LED grön multi sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Philips Hue Being Takplafond 1x40W Vit
Morphy Richards Ångkokare
Kanin med Ägg Vit

Kista Romantisk 36x60x40 - vit

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Bäddset 3 delar klassisk 240x220/60x70 cm marinblåFiskars Stekpanna 28cm/2,5l All Steel Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",DELTACO grenuttag med 6xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, 1,5m kabel, viBordsdekoration Nappflaskor Flerfärgade eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Deltaco apparatkabel, 16A, rak CEE 7/7 - rak IEC C19, 1m (DEL-10
vidaXL Arkivskåp med 5 lådor metall 28x35x35 cm vit

Gryta i gjutjärn 4,7L röd

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Sidobord massivt akaciaträ 45x33x45 cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av OBH Nordica Duothek, kaffebryggareTvins Plattborste California BeautyCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dekorationskudde MelonPappersassietter BallerinaOst & Vin Serveringsset

Läs mer...
Barspegel JD Logo
Fluttershy Hårslinga

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Nattduksbord återvunnen teak och stål 40x30x50 cmTylltyg på Rulle VioletvidaXL Soptunna med sensor 62 L röd
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLjus BröllopstårtaDiamond Shape Drift Wooden Garden Bird House DecorationSet of 8 Appetizer Set 4 Glasses 4 Porcelain Dishes att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fotboll Pappersassietter

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
WOODEN BBQ CONDIMENT CRATE BEER CUTLERY HOLD BOTTLE OPENER
Freestanding Toilet Frame Sturdy and Lightweight with Handle Gri

EU-kandidaterna om Frontex' budget

American Party Shots

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMeri Meri 3D Village Advent Calendar Countdown ChristmasBridgewater M - Daisy daysSet of 4 Villeroy & Boch Voice Large Vit Coffee set ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Emotion Dra-på-lakan jersey 140x200 cm röd 0200.80.44
Kylskåpsmagnet ”HARLEY-DAVIDSON GENUINE OIL”
Einhell Reservblad 82 mm 2 st för elhyvel TE-PL 850
Bokstöd, stl. 15x15x15 cm, Kejsarträd, 1st.

Viktigt!

Glasfat, dia. 19 cm, 12st.
Maxi limpistol, Lågtemperatur, 1st.
St Jerome and St John the Baptist,MASACCIO,80x40cm

Kontakt

Reflexer (Reflexions),Anders Zorn,60x40cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Hjort med glitter - liggande
Träram i guld och röd, innermått 50x60 cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Patent ritning 70x100cm 1911 svart
Jug Cow Design Ceramic Cream Can Be Used for Serving Milk Cream

Stöd FARR!

Vintage karta Köpenhamn 1909 50x50cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Christmas Advent Calendar Polar Animals Create A Scene Advent