Einhell TE-DS 20 Delta slipmaskin E nvjclz12457-Slipmaskiner

Philips Hue Fair Vit Amb Pendant Sv
Poster Smoking Modell, 70x100 cm Välj en sida

Ranex by Smartwares Classico Vägglampa 230V Svart
Metallskylt Mamas

YATO Verktygssats för generatorfrihjul 13 delar

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,YATO Refraktometer YT-06722Mus med vingarNilfisk Skaftdammsugare MWSTV18NO 18V (128350261) sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Einhell Spikar till spikpistol 40 mm 3000 st
Sonic Filt - Fleecefilt
OBH Nordica Kaffekvarn 2397 (51122397)

Poster Retro Blomma, 70x100 cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Sy-kit Gosedjur/MjukdjurBosch Matberödare MCM64085 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster Vallmo Blommor, 70x100 cmPoster Barn med röda parasoll, 70x100 cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Taklampa grå NARCEA
Kärcher Kompakt Slangvinda CR3.110

Matta shaggy 80 x 150 cm läder brun MUT

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

DELTACO ojordad apparatkabel , CEE 7/16 till IEC 60320 C7, 2m, v

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Zombie DuschtvålDELTACO grenuttag med strömbrytare och 4xCEE 7/4 uttag, 1.5m, viCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Plastduk Rund OrangevidaXL Bäddset 3 delar blommor 200x220/80x80 cm beigevidaXL Bäddset 3 delar löv 240x220/80x80 cm grön

Läs mer...
Highballglas Extra Tåliga
Champagneglas av Plast Elfenben

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. BallongvispPapperstallrikar Kalas Blå/Grön/GulBrevkniv
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMålaäggset till PåskäggAdventskalenderhus LEDScott and Lawson Glasunderlägg i Kork att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Värmeljus Pumpa

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Förvaringslåda Vin med Text
55cm CLASSIC COUNTRY GARDEN BENCH SHAPE GARDEN PLANTER DECORATIO

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Rotary Mower Cover Grass Cut Field

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emot230V 40W Soldering Iron Rod Röd Tool Kit DIY Building Hand ToolSportflaska med HandtagPrincess Blender 2000W "PRO" 2,0l X-Fri ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Plymört/tuppkam " Ice Cream Salmon" 15 frön
Hushållspappershållare
Pappersstansar, lager-på-lager, L: 25+49+75 mm, B: 16+34+51 mm,

Viktigt!

Extra Large Classic Barbecue Cover Polyethylene Waterproof
Dörrskylt, stl. 21,5x14x1,5 cm, Kejsarträd, 1st.
Glasunderlägg Hjärta Vit

Kontakt

HIP Badlakan 5614-H GERMAINE 160 cm rund flerfärgad

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Tilpi ljusstake röd
2 TV-filt med ärmar 180 x 150 cm beige

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

vidaXL Utebelysning Cambridge 120 cm
Fototapet - Skog i morgonljus

Stöd FARR!

Miss Mary edwards,William Hogarth,50x40cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

The Doge Leonardo,Giovanni Bellini,60x40cm