Pedalhink storlek S 3 L matt vit 0504-090 Hailo Pure nvjclz12318-Soptunnor

Poster Balettdansös som tar selfie, 70x100 cm
Wiha Skruvmejselsats i 11 delar med vändbara klingor 269 T11 Välj en sida

Poster Svartmålad modell i kedjor, 50x70 cm
HIP Bäddset 6331-H Nandini 140x200/220 cm flerfärgad

EGLO Taklampa PASTERI 2x60 W grå 96369

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Soffbord plast svart NESSUSTvättställsblandare LOFOIFärgpennor Bic Evolution Kids - 18 st - 3 mm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Morphy Richards Brödrost Prism Vit 4 Skivor
Petunia "Success Röd Star" 5 frön
Batteridriven istappslinga med timer 120LED varmvit Longlife

EGLO Vägglampa för utomhusbruk med sensor Cerno 1 Vit 75237

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Hjärta NaturEkorre med ekollon Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",EGLO Pendellampa vit/koppar Mogano 1 94606Stanley Verktygs organisatör 166 36,5x6,4 cm plast svart 1-92-07 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Sparbössa kassaskåp i metall
Metallskylt Wine Tasting

Leica krysslaser Lino L2 set

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Glashängare Brass

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Tunndispenser DubbelChristmas gifts Julbelysning 51 LysdioderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.LECHUZA Odlingsenhet Classico 28 LS ALL-IN-ONE taupe högglans 16Ranex Taklampa för inomhus/utomhus med rörelsesensor (5000.438)Morphy Richards Vattenkokare Accent Svart

Läs mer...
DELTACO apparatadapter, IEC C14 hane till CEE 7/4 (Schuko) hona,
Montering hörn solpanel

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Dra-på-lakan för barnsäng 4 st 40x80 cm bomullsjersey rosMelitta Kaffebryggare Look IV SvartDELTACO apparatkabel, vinklad CEE 7/7 - rak IEC C13, 0,5m, vit (
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättvidaXL Dra-på-lakan 2 st 190x200 cm bomullsjersey naturvitVägghängd Flasköppnare CoronaMuddler i Stål/Gummi att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Bordsduk Tyskland

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Intensiv Justerbar LED-Strobe
Engångshandskar Blå

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Plastskål Turkos Stor

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDamp Detector Tester Masonry Plaster and Wood Moisture SensorMetallkorg med ShotglasShotglas för Flaskhals ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Pappersassietter Elfenben
Final Touch Aerator Vinluftare
Stunning Vit Paper Snowflakes x 10 Christmas / Wedding / Pa...

Viktigt!

  Produktnummer: 16333122

  Hailos Pedalhink Pure S med sin mjukt stängande mekanism är perfekt för användning hemma eller på kontoret. Soptunnan har en kapacitet på 3 L, och har utformats med en löstagbar inre hink med ett metallhandtag och en praktisk klämring för soppåsen. Papperskorgens lock har en vid öppningsvinkel och manövreras via en intern pedalmekanism med en glasfiberförstärkt plastpedal. Pedalhinken är även utrustad med ett bärhandtag som är integrerat i gångjärnet och en elliptisk basring med halkfria fötter för ökad stabilitet.

  Färg: Matt vit
  Färg på den inre hinken: Svart
  Ytterhölje/lock material: Belagd plåt
  Den inre hinkens material: Plast
  Mått: 17,9 x 28 cm (Diameter x H)
  Kapacitet: 3 L
  Vikt: 1 kg
  Mjuk stängningsmekanism
  Halkfria fötter
  Löstagbar inre hink med ett metallhandtag och en klämring för soppåsen
  Intern pedalmekanism med en fiberglasförstärkt plastpedal
  Bärhandtag integrerad i gångjärnet
  Vid öppningsvinkel
  Elliptisk basring

 • Emerio Sladdlös dammsugare 0,6 L UVC-120081.3

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • LECHUZA Odlingsenhet Cubico Color 30 ALL-IN-ONE vit 13130

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) RIDDER Badrumsmatta Carl 55x50 cm beige 7102809...

  Betlehem stjärna mässing

vidaXL Odlingslåda i akaciaträ 50x25x25 cm
Gusta 2-i-1 Kolgrill och rökare svart 03251000
Begonia On top Sun Glow 12 frön

Kontakt

Konstrotting sittgrupp Bilbao 4+4+1 inkl regnskydd, variant 2...

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Pappersstansar, stl. 25 mm, Julmotiv, 12mix.
Servetter, svart, stl. 40x40 cm, 60 g, 20st.

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Krukor, dia. 9 cm, H: 8 cm, 24st.
Miss Étoile dörrmatta Gold glitter eyes

Stöd FARR!

Tvättkorg single svart

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

5 st Clip-on skarv för LED slinga typ 5050 (10 mm).