D-LINK 180DEGREE WIFI HD nvjclz11999-Övervakningskameror

bhp Rund pall med ben i trä gröna blad 30x42 cm B412472-11
LECHUZA Odlingsenhet Classico Color 35 ALL-IN-ONE vit 13210 Välj en sida

NEW CHELSEA vit
Einhell Polermaskin för bil CC-PO 90 2093173

Irwin Reservblad till mattkniv trapetsoid 5 st bimetall 10505823

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Fiskars Waterwheel m. 30 m slang Ø13mmPhilips Taklampa myBathroom Treats krom 320091116Irwin Vise-grip Låstång böjda käkar 4WR 100 mm T1002EL4 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

BAHCO Laptop- & verktygsväska 45x19x37 cm 4750FB4-18
Einhell Dammsugarpåsar våt & torr 25 L 5 st
GLOBO Taklampa LED JOY I glas vit 4041464

EGLO Utomhusvägglampa LED Rödondo 5 W antracit 93368

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Sissel Ortopedisk Kudde Deluxe 63x33x(10-12) cm vit SIS-110.003vidaXL Bäddset 4 delar 140x220/60x70 cm cirklar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",EGLO Taklampa Maserlo 78 cm Cappuccino 31614Nätadapter 230V-5V 2A, svart eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Ranex Trädgårdspollare 20 W krom 45 cm RX1010-45
Verktygsvagn med 5 lådor svart

KS TOOLS Filsats 5 delar 200 mm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Einhell Universal överhandsfräsbits FS 12

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Sealskin Tvättkorg Triangles grå 60 L 361882012Nature Stängselnät fyrkantigt grå 0,5x2,5 m 6050250CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Taklampa grön ARAGONTaklampa grå/koppar ALENTONature Dubbel fotogenvärmare Coldframe 4,5 L 6020426

Läs mer...
Drinkmått Single
Emerio Bänkspis med 2 kokplattor Sv (MO-114979)

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. DELTACO apparatkabel, vinklad CEE 7/7 till IEC 60320 C13, 10m, vPoster, berg, 50x70 cmvidaXL Väggmonterad griffeltavla cedarträ 40x60 cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättIsform 6 Bollar / Bollform / Kulor - Silikon (Svart)Bissell MultiReach XL Dammsugare, 36V, 95 minuter, EdgeReach, vDELTACO apparatkabel, PC & vägg, rak CEE 7/7 - rak IEC C13, 1m, att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Bosch Kaffebryggare TKA6A043

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
DELTACO apparatkabel, rak CEE 7/7 - rak IEC C13, 5m, vit (DEL-11
Mjukdjur Gosedjur Sittande Enhörning Pastell

EU-kandidaterna om Frontex' budget

vidaXL Soptunna med sensor 52 L röd

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBlinkande NitbollBarmatta med Rostfria KanterStudent Överlevnadskit ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Serveringsskål Båt i Papp
Cornflakes / Müsli dispenser
Pappersassietter Prinsessa Rosa
Ladies Heated Gloves 3M Thinsulate fibre for skiing, fishing and

Viktigt!

  Produktnummer: 16325956

  D-Link DCS-8100LH HD, 180° Wi-Fi camera, 1/2,7" CMOS, F2.2, f1.8mm, 5m IR, H.264, microSD-kortplats, vit
  D-Link DCS-8100LH är en 180 graders WiFi-kamera som kommer hjälpa dig med att övervaka ditt hem, oavsett om det är dag eller natt. Inbyggt mörkerseende tillsammans med rörelse- och ljuddetektering, ser till att varna dig så fort något oväntat händer. Allt detta och mycket mer kommer ge dig lugna och ro, samt arbeta för en ökad trygghet.
  180-graders vidvinkelobjektiv
  D-Links unika 180-graders teknik ger dig möjligheten att se en större del av ditt hem. Jämfört med många andra övervakningskameror erbjuder DCS-8100LH dig fördelen av att kunna se ett helt rum utan blinda fläckar. Du kan också zooma in 4x med den digitala zoom-funktionen.
  Mörkerseende & Tvåvägs-ljud
  Med DCS-8100LH kommer du kunna se ditt hem i fullständigt mörker, så att du alltid kan ha koll på ditt hem. Kameran har dessutom tvåvägs-kommunikation så att du kan prata med familjemedlemmar med hjälp av den inbyggda mikrofonen och högtalaren.
  mydlink Lite app
  Med mydlink Lite app eller via mydlink webbportal kan du enkelt övervaka ditt hem och se efter vad som är viktigast för dig, vart du än befinner dig. Du får även möjligheten att hålla dig uppdaterad med meddelanden och incheckning på dem du älskar, så att du kan se vem det är som kommer hem och vid vilken tid.
  • 180° bildvinkel
  • Tvåvägsljud
  • Kompakt storlek
  • 720p
  • IR 5 meter
  • Ljud- och rörelsedetektor
  Mått(BxDxH): 65x103x91mm
  Vikt: 155g

 • Massive Callas Vägglampa krom 1 x 40 W 230 V

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Futech Krysslaser Teracross

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Steelwood Bänk Skruvstäd med Tving 60mm...

  vidaXL Påslakanset i bomullssatin 2 delar 155x200/80x80 cm vinrö

Set of 2 Non Toxic Non Chemical Slug & Snail Trapper for Home Ga
Narcissist Tvål
Aluminium Bath / Shower Seat / Chair with 8 Adjustable Heights 3

Kontakt

Pepparkaksgubbe Kakform

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Fågelpar blomsterhatt
Dörrmatta AC/DC

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Medaljkapsylöppnare Beer Champ
Bridgewater M - Lily

Stöd FARR!

Sizzix Bigz Die, stl. 0,64x0,64 - 9,53x13,02 cm, rådjur, 1st.

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Begonia Amerihybrid "Picotee Calypso" 12 frön