Salomon W's X GTX Shoes Magnet/Shark/Beach Glass 3 Ultra nvjclz1121-Vandringsskor

HQ Bärbart element oljefyllt 7 ribbor 1 500 W
Klättermusen M's Dvalin Pants Dusty Grön Välj en sida

Philips AC4080/10
Soehnle Airfresh Clean 300

Mora Armatur Duschblandare MMIX T5 40 c/c utlopp ned

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Dörrhandtag Habo Las Vegas Kombi LilaKlättermusen M's Vanadis Shorts MoonNorrøna M's /29 Flex1 Shorts Caviar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Salomon M's Wayfarer Shorts Regular surf the web
Engblad & Co Tapet Mix Metallic Linen Grå 4654
BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini André 6259

FM Mattsson Tvättställsblandare 9650

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Norrøna M's Svalbard Heavy Duty Pants PhantomFiona Tapet Nordic Home 442011 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Paintpart Tapet Mormors Tid 4832-5Paintpart Tapet Vallila Kompassi 4986-3 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Klimatfabriken Ytterväggsgaller Rostfri Ø100
SKHoop W's Mini Down Skirt Metallic Grå

Icebreaker W's Comet Tights monsoon/prism

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Maloja W's KrakauM. Ski Mountaineering Primaloft Skirt dark mint

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Fiona Tapet Botanic Garden 510335Fiona Tapet Home NW 559042CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Fiona Tapet Ocean Colours 501001Fiona Tapet Royal Classic 488041NRS Surge PFD Charcoal

Läs mer...
BoråsTapeter Tapet Shades of Chalk Aquamarine 4696
Duro Tapet Rand & Kulör Varva Brun

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Bladranker 1786W+G Tapet Giant Art San Francisco SkylineWalltastic Tapet Magical Fairies
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPaintpart Tapet Vallila Hetkessä Aurajoki BeigeBaby Alive Sweet Spoonfuls Baby Doll Girl - Blonde Straight HairRökelsehållare - Thai Buddha att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Gummibjörn Uppblåsbar Stol

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Uppblåsbar helikopter Junior Knows 3965
Alga Diamanten

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Barbie osynlig penna med notebok

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBabblarna Speldosa BibbiLjusstake Marble, SvartLjusstake Brun 3 st 8x15 cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Trädgårdsbelysning Kula Heitronic Mundan LED, Lågenergilampa E27 9 W 35953 Terracotta
Arbour Vägglampa LED 2x4,5W An
Dammskyddsmask med ventil FFP2 3M 8322 70071534070 10 st
Polyuretan Skärskyddshandskar Storlek (handskar): 10, XL CAT II KCL Warödex Work 550 550 1 par

Viktigt!

  Produktbeskrivning

  Stabil vandringssko med vattentätt membran

  Effektiv vandringssko som gör hela skillnaden på tekniska stigar och i svår terräng. Skon briljerar i tuffa branter när du är på väg nedför tack vare nära passform, stabilitet och bra skyddande tåhätta. Foten hålls säkert på plats och skon hjälper dig även i blöta förhållanden. 

  Riktigt bra grepp i sulan, skön dämpning och ventilation kombinerat med vattentätt Gore-Tex membran som håller torrt både på in och utsidan. Mycket och väldigt bra sko i liten och lätt vikt. 

  Detaljer

  • Gore-Tex håller fötterna torra in- och utvändigt
  • Stabil och dämpande med ergonomiskt utformad fotbädd
  • Ger väldigt bra fotfäste
  • Sensifit ger en stabil och fotnära passform
  • Enkel och snabb snörning med ett drag - Quicklace
  • Advanced Chassis - förbättrad rörelsekontroll, energihantering och fråntryck
  • Hälkappa som ger stabilitet och skydd för fotens bakre del
  • Skyddande tåhätta i gummi
  • Ortholite innersula som skapar en sval och torr miljö i skon, hålls fräsch
  • Storleken är något mindre. Vi rekommenderar att välja en större storlek än normalt. Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Outdoorskor
Användningsområde: Vandring
Design: Låga
Material
Yttermaterial: Textil, Syntet
Sula: Gummi
Skotillbehör
Förslutningssystem: Quicklace
Stegjärnskompatibla: Inte stegjärnskompatibel
Vikt
ca 330 g (Storlek UK 5,5)  
Material
Yttersula: High Traction Contagrip, Mellansula: Forminjicerad EVA, Formad fotbädd i EVA, Överdel i vattenresistent textil och vattentätt syntetmaterial
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
753485
 • The North Face W's Exploration Convertible Pant Asphalt Grå

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Unidrain Utloppshus 75 Linje Sidoutlopp

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Electrolux Värmepanel EG20W100...

  Purus Sil Twist Corner

 • Säkerhetsstövlar Albatros 46 S3 Svart
  ESD Säkerhetsstövlar Albatros BLUETECH MID ESD SRC 44 S3 Svart, Grå, Blå
  Hörselproppar 27 dB Återanvändbara Uvex 2111239 50 par

  Kontakt

  interBär 9015-002.81 Eluttag Utanpåliggande låsbar Svart, Transparent

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  Ångvält Wilesco D365
  Amewi K120 RC Helikopter RtF 120

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  Immersion RC Antenn RPSN5G8RHSET
  Lysrör kom pl-c 4 stav 10w

  Stöd FARR!

  Nötknäppare "Nut Racer" krom, design

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  Väggdekor - Fina liljor och fjärilar