Alpinist Crampons Steel/Blå Salewa Step-In nvjclz1099-Skarjärn

Pinewood M's Finnveden Tighter Pants Moos Grön
Veab BX9SE Värmefläkt Välj en sida

Icebreaker M's Hike Light Crew Trail hthr/Bark/Bonfire
Elradiator Effekt (W) 500 Spänning (V) 230 Höjd (mm) 500 Längd (mm) 500

Houdini M's Power Houdi Grön Illusion

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Nexa Rörelsevakt Inomhus LMDT-609EPZI Strömställare med en knapp, utanpåliggande, IP54, 1 poligHabo Ringledningsbeslag 541 Matt Krom sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Habo AD-lås 2440 Höger Svart
Duro Tapet Aveny Astra Svart
Fiona Tapet Home NW 559143

Oras Badkarsblandare Nova 7462

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.BoråsTapeter Tapet Falsterbo II Tartan 4004BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Brio Icons 6239 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Prana W's Roxanne Capri Orange PixelPaintpart Tapet Mormors Tid 4830-1 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Oras Bidéblandare Safira 1018F
SKHoop W's Short Down Skirt Snorkel Blå

Oras Tvättställsblandare För Fritidshuset Safira 1003F

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Icebreaker W's Mira Capri metal

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av inov-8 Wrag Scarf blå/grå/purple (2019)Icebreaker M's Anatomica Boxers Prussian Blå/Ginger/StripeCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Craft W's Greatness Brazilian P Nature GalacticVAUDE Taron Low AM Trefoil GrönFiona Tapet Royal Classic 480001

Läs mer...
Fiona Tapet Nordic Home 446026
Fiona Tapet Personal Stripes 374004

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. KnivslipVäggord - Love you yesterday love you still...STORW+G Tapet Giant Art Tiger
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättWalltastic Väggdekor Thomas & FriendsPaintpart Tapet Vallila Hetkessä Valmu PearlvitTY Beanie Boos WYNNIE - Papegoja 15cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Flygande Spiderman, ca 32 cm hög

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Remote control car Alfa Romeo 75078
Lampa Pratbubbla med Budskap

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Alga Pettson & Findus Stora Sakletarspelet

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotVäggdekor väggord väggtext Varmt VälkommenKids Concept, Mjukdjur, Edvin IgelkottOne Touch, Konservöppnare ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
LED-belysning infälld Müller Licht Connect 20100313 14 W Varmvit Vit
Lykthus 4-kant med rakt väggfäste utomhusbelysning – Mellan
Utomhusväggbelysning OSRAM Endura Classic Post 60 W Rostfritt stål (borstat)
PANAREA Eurfilter L+D Upixx PANAREA Eurfilter 26255 P3R 1 st

Viktigt!

  Produktbeskrivning

  Hållbara stegjärn för alpina äventyr

  Klassiska stegjärn med tolv piggar som ger dig bra fäste i is och snö. Grymma för alpina turer även på hög höjd. Kommer med inbyggda Anti-balling plattor som förhindrar att snö packas under sulan och du kan klättra säkrare. 

  Detaljer

  • Stegjärn i stålkonstruktion
  • Step-In bindningar
  • Utrustade med 12 piggar
  • Plattor som förhindrar att snö packas under sulan - Anti-balling
  • Certifiering: EN 893
Specifikation
Stegjärn
Typ: Stegjärn
Kategori: Stegjärn för toppturer
Vikt
ca 855 g  
Material
Stål  
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
732421
 • vidaXL Bidéblandare krom

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Maloja M's KingM. Nordic Pant flame

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Unidrain Hörngaller ClassicLine Column...

  Saniflo Avloppspump Sanibest PRO

 • Footguard SAFETY BOOTS FOOTGUARD S3 41 - 45 EN 345
  Exklusiv Tavelram i Svart färg Storlek 50x70cm
  Väggdekor väggord väggtext Här är behoven lika för fattiga som

  Kontakt

  Ehmann 2561C0100 Sladdimmer Vit Brytförmåga (min.) 20 W Bryteffekt (max.) 400 W 1 st

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  Teddybjörn Mys
  Enkelt, gott och grillat! 9789177833116

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  Reely FPV Wing Cloud Raptor RC Inomhus-, mikroflygplan Byggsats 1000 mm
  Multicopter-Transportväsköverdrag DJI Part 57 Passar till: DJI Phantom 4, DJI Phantom 4 Pro, DJI Phantom 4 Pro+, DJI Phantom 4 Pro Obsidian Edition, DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition

  Stöd FARR!

  Force Engine Force 32 Nitro 2-Takt Bilmodell-Motor 5.24 cm 3 PS 2.21 kW

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  Flygplanspropeller XOAR 35170080