korg 3set Metall nvjclz10332-Förvaring

MEDICINLÅDA APOTEK
Gångljus Solcellsbelysning med glaskula 45cm Välj en sida

vidaXL Trådgardiner 2 st 140x250 cm vinröd
Spionkamera HD 1080p / Kamera Övervakning - Knapp

Polermaskin 1400W + tillbehör

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster - Ananas guldig 30x40cmvidaXL Taklampa för 6 st G9 lampor 240 WMarcia ljusstake svart sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Insektsnät - Flugnät 110 x 160 cm
No1 Ravioliplatta Set med Platta Kavel Pensel Exxent
Gastromax Mandolin

Oljemålning Kanin 80x80

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Kylskåpsmagnet Wonder woman10 Sågblad precision 68mm till Fein Supercut, Festool Vecturo Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Aerolatte MjölkskummareSidenört röd Butterfly 15 frö eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Dorre Glasflaska med kork
Förvaringskorg / Tvättkorg i tyg - Stripes

Pokemon väggdekor

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Trädekorationer - Stjärnor i Brunt - 2.5 cm - 24 st

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Kråkan trädgårdsdekoration kråka 43 cmPoster Texttavla Skärgården 50x70 cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Väggdekor väggtext väggord - ÄNGLAHJÄRTANPoster - Elefant puss - Svartvit 50x70cmPhilips Hue Phoenix Downlight Vit Am (915005049301)

Läs mer...
vidaXL Justerbar klädställning 4 hjul 2 klädstänger
Fågelbord Med Zink Tak - 22 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. CLP Kontorsstol Pacific Tyg med Massagefunktion, svartVerktygsväska på hjul med 4 lådor 300 delarvidaXL Tvättsorterare med 4 påsar svart grå
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättIntex Badmadrass Mega Unicorn Island 57281EUFormset 4kant 6-delar/set, stengodsVinluftare att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Vägglampa pagodformad E27 rostfritt stål

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Stanley Stapelbar sortimentlåda Sortmaster
YATO Universellt bänkskruvstäd 125 mm gjutjärn YT-6506

EU-kandidaterna om Frontex' budget

HIP Bäddset 6320-H Allison 240x200/220 cm flerfärgat

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDraper Tools VDE-isolerad skruvmejsel och blad 10 st 05721EGLO Bordslampa MURMILLO krom och svart 96775wolfcraft Manuell handslip för gipsskivor 4056000 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
FERM Geringssåg 1900 W 255 mm MSM1038
FERM Excenterslip 135 W plast PSM1027
EGLO Pendellampa antracit Filetta
Good Morning Bäddset 5740-P SIMONE 200x200/220 cm flerfärgat

Viktigt!

Philips Taklampa med LED myLiving Twirly vit 17 W 318153116
Nexa Pro WT-1 Trådlös väggsändare, 1-vägs, 433MHz (14710)
Einhell Sladdlös skruvmejsel TC-CD 12 Li

Kontakt

Beurer PersonvågBF850 BT

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Wilfa Råsaftcentrifug JE-400S (603951)
EGLO Utomhusvägglampa LED Rödondo 5 W antracit 93368

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Einhell Färg- och murbruksblandare tillbehörsset M14
Barhink Zinc

Stöd FARR!

LECHUZA Odlingsenhet Cilindro Color 32 ALL-IN-ONE vit 13950

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

EGLO Taklampa Carlton Svart 49257