12 prydnads klädnypor grönhjärta nvjclz10259-Dekoration

Kastrullset i aluminium med keramikbeläggning svart
Korg Wire Stor Välj en sida

Härlig katt behöver mat heminrödning vägg klistermärke
Träram i svart, innermått 40x50 cm

Set med kylskåpsmagneter, 230st office ord

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Kabelorganiserare 10i191 Ritz bar pall höj och sänkbar 795:-Citatmagnet Martin Luther King sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Tvins Rengöring Turbo Scrub Pro
Verkstadspress 6t
Judge Brödkavel Vit Marmor med Träställ 47 cm

HQ Halogenlampa classic GLS E27 18 W 205 lm 2 800 K (A55E2718W)

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Dammsugarpåsar Volta Control U 4640Sara ljusstake röd Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Dammsugarpåsar Hugin Popsy HN 1400Myggnät med magnet för dörrar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Förvaringsbox för piller
Washologi Tvättpåse / Tvättkorg / Förvaring

Fototapet / Foto Tapet Arabian Horses - väggdekor som gör skilln

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Elektromagnetiskt lås 12V

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Hänglås 3 stPoster Sjökort,Södertälje,Landsort,Tvären, 50x70cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Telldus, Dörr/fönster-sensor med timer-funktionYankee Candle Melt Warmer-Pastel Hue LilacSteinel Inomhuslampa med sensor RS LED M1 V2 krom 052485

Läs mer...
Poster - Escape and breathe No.7 40x50cm
Poster - Escape the ordinary No.1 30x40cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Relax hängmatta inklusive väskaKatabo stjärna 100cm svartvidaXL Keramikhäll EUROKERA-glas 3000 W
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rätt3 vägghyllor Heike svartMaster Elektrisk Byggfläkt B9EPB 800 m³/hvidaXL Presenning 2 x 10 m PE 210 g/m² grön och blå att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
RIDDER Badrumsmatta Carl 55x50 cm grå 7102807

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Rumsavdelare 120x180 Sandstrand
Tapasset 31x21cm 4 delar skiffer

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Steinel Inomhuslampa med sensor RS LED D2 V3 rostfritt stål 0525

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBeta Tools Magnetverktyg 1712E/2 017120012Emotion Dra-på-lakan jersey 90/100x220 cm svart 0200.04.43Beta Tools Avbitartång 1082BM 160 mm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
GLOBO Taklampa LED NUNJO glas 48212-18
Landmann Kolgrill Taurus 440 44x36 cm svart 31420
Good Morning Bäddset 5742-P OLIVIA 240x200/220 cm flerfärgat
wolfcraft Stålborstsats 5 delar 5641000

Viktigt!

Good Morning Bäddset 5747-P VANESSA 200x200/220 cm flerfärgat
YATO Avlastningsverktyg mutterdragare 1:58
BAHCO Långa krafthylsor 3 st 17/19/21 mm BWSS12P3L

Kontakt

Einhell Sågsvärd reservdel för GC-LC 1815 T

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Beta Tools Easy Skruvmejslar fem st 1203/D5 Stål 012030001
Pica Märkkrita för trä Classic Pro 590 12 st 12x120 mm röd

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

ProfiCook Köksvåg PC-KW 1040 5 kg
wolfcraft Professionell brytbladskniv 4136000

Stöd FARR!

Mekanisk saftpress 18 L

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

GLOBO Takkrona CUIMBRA II akryl krom vit 63113-5