Abstrakt tavla med - Oljemålning rosor nvjclz10085-Tavelset

Poster Street View Paris 50x70
Poster - 100% 40x50cm Välj en sida

Spotlight väggspot solcell 50 lumen
Karta över Arvidsjaur, Lappland

Hjul till skottkärra massivt gummi

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Kakformar / Cupcake formar 150stMorphy Richards Soppkokare 1.6 L Med Sauté FunktionSkärbräda Ek 30x23 cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Slate Lazy Susan Board
Poster - London Street with a röd bus 30x40cm
König Vibrationsdetektor för SAS-ALARM300-serien

3 blomkrukor i konstrotting, variant 2 svart

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Voiledrapering 140x600 cm rödM Jar-Garden by the Sea Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Melonskopa / Fruktskopa - OXO Good Grips2 st träram i EK, innermått 13x18 cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Vax Plattor - 17.5 x 8 cm - Holografi Röd - 1 st
Vattenkrasse 500 frön

Skrivbok Sollentuna

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Konsolbord MDF svart

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Karta över Sköllersta, NärkePennvässare LYRA - dia. 12 mm - 1 stCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.No1 Ravioliplatta Set med Platta Kavel Pensel ExxentPenna - Identi-Pen Svart - Permanent MarkerIBILI MOULI JULIENNE (JANSSON) 5 DISKAR/SKIVOR

Läs mer...
4 st serveringsskedar
Fyra äggkoppar med design av Paul Thurlby

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Väggdekor väggtext väggord - VÄLKOMMEN HEM TILL OSSDon't use the past... VäggordPoster - Escape and breathe No.6 21x30cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättIntex Pooltak 28050Poster - Escape the ordinary No.2 50x70cmSidomarkis aluminium 200 x 300 cm svart att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster segel yatcher 50x70 cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
CLP Barstol Bregenz Konstläder, vit/natura
Julkrans God Jul fönster/vägg dekor

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster Naken modell, 70x100 cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMr T - Tesil, olika färgerLECHUZA Odlingsenhet Quadro 35 LS ALL-IN-ONE taupe högglans 1616Poster Segelbåt, 70x100 cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Madison Stolsdyna med låg rygg Garden 105x50 cm grå MONLA056
Irwin Universalknivblad krok kolstål 10 st 10504250
Einhell Luftkompressor 6 L TH-AC 190/6 OF
Descanso Bäddset 9312-K 140x200/220 cm sandfärgat

Viktigt!

Raaco Sortimentlåda Boxxser 55 4x4 med 9 insatslådor 138277
Toolland Handvinsch 250 kg WHW250
wolfcraft Frässats fasfräsar 5 delar 8 mm 8754000

Kontakt

Kerbl Stängseltråd av monotråd EconomyLine 1000 m 44503

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Bissell Ångmopp PowerFresh LiftOff 1600 W 1897N
Ubbink Acqua Arte Set Las Vegas

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Master Elektrisk Byggfläkt B3ECA 288 m³/h
Madison Stolsdyna för utomhusbruk Panama 123x50 cm safirblå PHOS

Stöd FARR!

Hailo Pedalhink Oko Uno Plus 17 L vit strl. M 0619-230

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

GARDENA Platt slang Classic Roll-Fix 20 m 757-20