Väggdekor Stora Röda på stjälkar Rosor nvjclz10014-Dekorer

Skrivbok Hedemora
Fladdermus fåtölj - Retromönstrat tyg Välj en sida

Polermaskin 1400W steglös justerbar
Tomat Stupice 10 st frön (ekologisk)

vidaXL Ottoman med förvaring konstläder svart

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Exklusiv Tavelram i Guld färg Storlek 40x50cmSegelbåt , 52x44x10 cmRitzenhoffs Snapsglas du Carrois 2007 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Radiostyrd Väderstation Inomhus and Utomhus Vit
XTRA STOR DISKHANDDUK - SUPERBRA UPPSUGNINGSFÖRMÅGA
Ananas lampfot i metall 60cm E27 guld

Valueline Apparatkabel, 1,5m, Svart

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Morphy Richards Soppkokare 1.6 L Med Sauté FunktionBrennenstuhl grenuttag, 1xCEE 7/4, 2xCEE 7/16, CEE 7/7 anslut, v Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Tavla Oljemålning 80x80 Gul scooterPoster - Flower rainbow no.2 21x30cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Vikbar linjal - Fiskars - 20,3 x 20,3 cm - Transparent
Bastian Ostronkniv/parmesankniv stål - 18 cm

vidaXL Entrétak 240 x 100 cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Fyrkantig Brun Bambumatta 120 x 180 cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av SOLPANEL 80W MONO PANEL90 multifärg små klädnypor 30 mmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Ägg-hänge i Trä 15 st - 40 x 30 mm424 Bordslampa grön plåt/ 245:-Ljusstake 4 ljus (stearin) vit

Läs mer...
10 st julklappsetiketter
Mars micro stiftpenna Staedtler

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Toronto konstgran/plastgran 225cm grönGastroMax Pensel 19 cmHiWatch 1MP dome nätverkskamera, 720p, 2,8mm F2.0, IP66, IR
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDammsugarpåsar AEG AAM6200Poster Textkarta Lidingö 70x100 cmFågelbur 168cm hög att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster Textkarta Österåker 100x140 cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Relax hängmatta inklusive väska
Steinel Dörrkamera sensor telefon och lampa CAM Light antracit 0

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Örngott Olle

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotCLP 2-Set Barstol Lazio Konstläder, orangePoster Randig modell, 70x70 cmSmartwares Vägglampa 70 W krom 2605.010L ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
LECHUZA Odlingsenhet Balconera Color 50 ALL-IN-ONE skiffer 15673
BAHCO 10-delars sågblad bågfil 18 tpi (1,411 mm)
Capi Blomkruka Nature Rib 35x34 cm antracit PKOFZ932
Capi Fyrkantig odlingslåda Nature Row 30x30 cm antracit PKRWZ902

Viktigt!

Irwin 5 st Brytblad 25 mm 10504558
Good Morning Bäddset 5727-A FINA 240x200/220 cm flerfärgat
Irwin Vise-grip låstång med lång nos 4LN 100 mm T1602EL4

Kontakt

BAHCO Hylssats 17-delar 3/4 tum drivtapp SLX 17

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Velda Runt Filter Skum till Dammskimmer
Prexiso Krysslaser XL2 10 m 782483

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Novus Elektrisk häftpistol J-165 EAD KT 8-19 mm
Philips Taklampa myBathroom Dew krom 320541116

Stöd FARR!

Futech Mäthjul RM400 160.400

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

BAHCO Traditionell grensåg 384-6T