Star Episode 5 - One Sheet - Wars nvjclz9723-Film, TV & Serier

Poster abstrakt målning, 50x70 cm
Sagaform To Go Sallad Grön Välj en sida

vidaXL Barstolar 2 st svart
Jonathan Örngott Hjärta

Geometrisk diamant - poster

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster Sjökort Sthlms hamn, 50x70cmInspiration vinkaraff diagonal, Glass & CoKöksbassängen dränerar avfallsfilterplåtstål med justerbar höjd sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Träd med fåglar och fågelbo
Vallmo champagne bubbles rosa 20 frön
537, Frödrik matbord i akacia/ 2990:-

Himmelsk ängel i påse

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Metal Sosa Flamingo Garden Patio FigurinePoster Telefon och resväska på landsväg format, 30x42cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",60x40cm Worktop Saver Protector Board Glass ClearDammsugarpåsar Philips Mobilo Plus HR 8566 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Världskarta Karta Stor Väggdekor
vidaXL Entrétak 240 x 100 cm

Karta över Lund, Skåne

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Gravyrmaskin för gravering inklusive 4 st stift

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Nexa extra mottagare till LML-710 (18652)Gastromax Kavel 44 cm TräCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Poster Buddhist tempel, 50x70 cmTallrik i emaljerat gjutjärnTala Mini Tratt

Läs mer...
No1 Sagaform Shaker i Rosfritt stäl 0,5L
Sittpall med lagringsutrymme vit

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Melonskopa / Fruktskopa - OXO Good GripsPalettblad "Premium Sun Rose To Lime Magic" 5 frönvidaXL Dörrmatta PVC Svart 90 x 60 cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSpionkamera HD 1080p / Kamera Övervakning - KnappVas GlowSpegel i guld, yttermått 60x70 cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dorre Pappershållare mässing höjd 33 cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Välkommen hjärta Väggord
Väggkrok L22,5

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Affisch Mini Förgätmigej

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotVäggdekor väggtext väggord - WE CREATE OUR OWN TOMORROWvidaXL Soffbord 2 st med rund bordsskiva i glas högglans svartKomposittrall Exklusiv 23x138, 25m2 Walnut/GråOak, komplett ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Philips Bustan Vägglampa LED 2x4,5W
Draper Tools Sekatörset 3 delar 28210
Komar Fototapet World Map 270x188 cm 4-050
Capi Vas Nature Rib elegant låg 36x47 cm brun PKOFB782

Viktigt!

Swiss Line knivset (7 delar)
HIP Bäddset 6095-H Viridi 240x200/220 cm flerfärgat
Poster Masker, 50x70 cm

Kontakt

EGLO Taklampa DENHAM svart och brun 49788

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

BAHCO Handsåg 550 mm 2600-22-XT-HP
Overseas Kviltad pläd mikrofiber 140x220 cm svart

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Irwin Marples stämjärnset MS500 MS500 6/10/16/20/26 mm 10503876
Descanso Bäddset 9312-K 140x200/220 cm sandfärgat

Stöd FARR!

Einhell 2-i-1 Vattenpump GE-DP 7330

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

EGLO Taklampa TRURO 1 svart och koppar 49238