GP Globe 480 LED-Lampa Moodlite nvjclz970-Hem & Trädgård

Norrøna W's Bitihorn Tights Caviar
Haglöfs M's Camp Tee sage grön (2019) Välj en sida

The North Face M's Canyonlands Hoodie Turkish Sea Heather
Houdini M's Phantom Crew Shirt Blå Illusion

Icebreaker W's Tech Lite SS Low Crewe Shirt poppy röd

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Oras Tvättställsblandare Electra 6151FKari Traa W's Opplagt Tights Coastsuper.natural W's Essential Cuffed Pants Caviar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Saniflo Rengöring DESCALER®
The North Face M's Horizon Convertible Pants Asphalt Grå
Honeywell HCE100LE4 Blå

Axor Tvättställsblandare Uno² Inbyggnad Vägg 225

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Elradiator Effekt (W) 1000 Spänning (V) 230 Höjd (mm) 300 Längd (mm) 1000Melissa Sous Vide 6L Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Smartwool Mountaineering Extra Heavy Mid Calf Grå/Crimson (010) (2019)Malmbergs Rörelsevakt Peha 500W/800W/1000W eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Axor Tvättställsblandare Citterio M 100 utan Lyftventil
Dörrhandtag Habo Las Vegas Kombi Röd

Salomon M's Pulse Seamless LS Tee Biking Röd

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

VAUDE W's Larice III Pants fuchsia

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Arc'teryx W's Lyra Shorts RadPrana W's Pillar Printed Capris Blågrass ParadiseCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Paintpart Tapet Vallila Kompassi 4981-1Paintpart Tapet Vallila Horisontti 5217-2Paintpart Tapet Rullasta 8 5187-3

Läs mer...
Paintpart Tapet Rullasta 8 5215-1
BoråsTapeter Tapet A Vintage Book Vanilla 1677

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Fiona Tapet Royal Classic 480002Hiko Seahorse Bouyancy Aid Fluorescent OrangeDuro Tapet Natur Gåsöga Grön
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättYankee Candle Christmas Eve Small Jar Limited EditionEngblad & Co Tapet Arkiv Engblad Clematis 5393BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Poème D´Amour 1765 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
W+G Tapet Giant Art The Legend

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Paintpart Tapet Ivana Helsinki Bambi Beige
Höga tofflor Sherpa (stl. 37-42) - Warmies

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Babblarna, Babba, ca 12 cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTaf Toys Babymobil med ljusshow 11615vidaXL Vattentätt 2-delat regnställ med luva gul XXLVäggdekor väggord väggtext Gammal kärlek rostar aldrig ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Festivo ljusstake 120 mm + insert
Ljusstake 15 cm - Natur/trä
KELLY LÖPARE 33 x 120 cm, Sosa
PR Home Roseville Taklampa Cement 32cm

Viktigt!

Box vägglampa – Mini, aluminium
Utomhusväggbelysning OSRAM Endura Classic Post 60 W Rostfritt stål (borstat)
Dammskyddsmask utan ventil FFP3 3M Aura 9330+Gen3 20 st

Kontakt

Etiketter griffel skriv o sudda ut ordning och röda 3 för 2

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Säkerhetsstövlar Albatros ENDURANCE MID SRC 45 S3 Brun, Svart
Hörselproppar dispenser 33 dB Engångs Bilsom 303S 1006203 400 par

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

PCE 20351-9b Maskin eluttag IP68 Blå
Fuss-Free Vegan 9780147530356

Stöd FARR!

Poster A3 30x42cm CS:GO

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Spektrum DX6e Sändare 2,4 GHz Antal kanaler: 6 inkl. mottagare