Vibtationsdetektor nvjclz9622-Säkerhet

No1 Zinco Liten Balkonglåda Vägglåda50x18xH15cm
Vilda Örngott Hjärta Välj en sida

Träljuslykta med hjärta
Geometrisk diamant - poster

Mikaela Örngott Hjärta

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Fototapet - Island in the SouthCampinglykta solcell vitTala Chokladsmältare sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

IBILI TERMOMETER KÖTT
Väggdekor Höstlöv på grenar Fåglar
Miniatyr - Vinflaskor - 6 st

Svart ljuslykta i metall 2 st

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Skål - Water FlowerAluminium Flaggstång Danmark Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",No1 Exxent Shine Knivset KnivarColonial Candle M - Lemonade eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Karta över Slite, Gotland
Koolart - Streetcars 3

Karta över Varberg, Halland

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Artline Vitboard Pennhållare för 6 st pennor - Magnetisk

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Karta över Lödöse, VästergötlandVäggdekor 11 st fjärilar och TulpanerCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Gastromax Hushållsburk 1 LVax Plattor - 17.5 x 8 cm - Holografi Röd - 1 stDammsugarpåsar Kärcher 2701

Läs mer...
Dammsugarpåsar Hugin Titan HN 7010
Pavillon 6x3m med 5 sidodelar blå

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Philips Ugnslampa E14 Päron 15W 10stHare i sliten lookKarta över Deje, Värmland
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPolermaskin 1400W + tillbehörPoster Eiffeltornet, 50x70 cmÄggform i silicon att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Segelbåt, 58x48x9 cm segel14

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
GEAR Grillborste 2i1 Stålborste och Skrapa
Palettblad Kong Lime Sprite 5 frö

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Rolson Dent Repair Kit

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster Textkarta Saltsjö-boo 70x100 cmWalltastic Fototapet My First JCB New 43787JO!E Äggseparerare ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Hanna Örngott Hjärta
Antik mässing dekorativa duschslang flexibelt badrör 150cm
Mammas hjärta batteridriven 43cm med timer
Vaskhållare för disktrasa och diskborste

Viktigt!

  Produktnummer: 6449993

  Montera vibrationsdetektorn på dörrar, fönster, lådor eller kassaskåp för extra säkerhet mot obehörig åtkomst. Om givaren fångar upp vibrationer kommer den att skicka ett meddelande via ett SMS eller samtal.

  Egenskaper

  • Känner av vibrationer och rörelser
  • Ger extra säkerhet mot obehörig åtkomst
  • Vibrationsdetektering med 3 känslighetsnivåer
  • Kompatibel med SAS-ALARM300-larmsystemserien från König
  Detektortyp Contact
  Glas
  Typ Tillbehör för sats
  Trådlös teknik 433 Mhz
  Färg: Vit
  Batteries included 1x AAA/LR03
  Battery type 1x AAA/LR03
  Compatible with SAS-ALARM3xx
  Operating Temperature 0 - 40 °C
  Spänning 1.5 VDC

  Paketet innehåller
  1x detektor (inkl. 2x AAA-batterier)
  Monteringsmaterial
  Snabbinstallationsguide

 • Skrivbok Karlstad

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • No1 Sagaform Cross Ljuslykta Klar/Blå/Grön

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Korrigeringsroller Tombow - 4.2mm x 10 m...

  Philips LED E14 Kron Böj 25W Frost 4st

Emerio Vattenkokare 1,5 L svart WK-111898.3
Curver Knit Korgar 3 st rektangulär strl. S vit 33702-X64-00
Dorre Fruktskål Fashion Mässing 24 cm

Kontakt

Nature Ogräsduk 1x10 m 6030382

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster Titanic, 70x100 cm
Capi Blomkruka Nature Row 43x41 cm svart PKBLRO933

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Smartwares Rörelsesensor 180° 12 m svart ES34Z
Irwin Slagbitssats blandat 10 st 1923432

Stöd FARR!

Ubbink Dammfilter FiltraClear 4500 PlusSet 1355165

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

GARDENA Trädgårdsslang Comfort FLEX 13 mm 30 m 18036-20