väggtext May your character preach more Väggdekor väggord nvjclz8698-Väggord

Consani - Game of fate
Narva bordlampa grå Välj en sida

Citatmagnet Drottning Kristina
No.1 No.2 No.3 No.4 No.5 Väggord

Tala Muffinsform Minimuffins 24 hål

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Innerkudde 40x60 äkta fjäder kudde från NorgeCitatmagnet F.von HagedornPoster fjällmassiv, 50x70 cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Datorskrivbord 115x55x87cm bok
Parkettborste 32 mm Svart
Merlino Vinkaraff

“Family is Everything” vinyl vägg klistermärken

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.vidaXL Taklampa med akrylblad för 5 x E14 vit/lilaMini blommor dekoration bukett (lila, blå, gul, röd) Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Dekorationsord Love - Att Altra 23x10 cmEmerio Vattenkokare 1,7L Temp Instäl eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Sköldpadda Stor
Kärlek Väggord

vidaXL Snurrbar barstol konstläder vit

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Trälåda "Olja & Vinäger"

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Starling adventsstjärna E27 mässingHQ Ljusslinga vattendroppe vit 10 lysdioder (HQLEDSLWTRDRW)CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Melitta Kaffebryggare Easy Top 2.0 SV.vidaXL Stolsöverdrag 4 st polyester stretch brun2 TV-filt med ärmar 200 x 170 cm beige

Läs mer...
Regnmätare trådlös
Gel kulspetspennor- 6 st - Spets 0,8 mm - Vit

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Mörkläggningsgardin 290x245 cm ljusgråXavax Termometer Analog KylBärbar grill 363 mm2
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rätt2 HVLP sprutpistol (1,0+1,7 mm) + mask + silikonrengörningBatteridriven trådlös led belysning med fjärr - VarmvitJO!E Timer Piggy Wiggy att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster Buffalo Horn Svart/Vit A4

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Utan dina andetag Väggord
Gastromax Brödform/Långform 1,3L svart belagd

EU-kandidaterna om Frontex' budget

HQ Teleskoprör diameter 32 mm (W7-76061-GBN)

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSilikonform Gjutform - Hjärtan och Stjärnor - 21x11 cmBarber Shop BardispenserBifftomat/Tomat Big Rainbow 5 st frön ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Kopplingsverktyg för SAC-kopplingar
Gusta Förkläde G&C kanvas 80x60 cm svart 03120010
Poster 4 st flygplan, 50x50 cm
Spegel i vit, yttermått 106x76 cm

Viktigt!

Citatmagnet Claude Monet
OBH Nordica Rullplast 7953 (71407953)
Rosenbåge med sittbänk av metall

Kontakt

Blomsterpinnar 3 mm - 200 st - Längd: 25 cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Tefal Jamie Oliver Stewpot 20cm 3,0l
Karta över Mantorp, Östergötland

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

termometer / Hygrometer
Dekorplast Glittrande Metallic Svart Högblank

Stöd FARR!

Karta över Kålleröd, Västergötland

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Mus & Råttfritt 80DG2