Brodd congac, Cognac Alpi nvjclz6680-Skor

Julgranskula Grön Viktoria
Julgranskula Röd Erik Välj en sida

Julgranskula Röd Mats
Poster A3 30x42cm My Favorite Mom

Poster A3 30x42cm Shading

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Poster A4 21x30cm Pixel StrokePoster A4 21x30cm Bonsai trädPoster A3 30x42cm Centre Of Attention Day sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Julgranskula Röd Therese
Yankee Candle Classic Medium Jar Garden By The Sea Candle 411g
Jamie Oliver Terrakotta Vinkylare Blått Stål 19 cm

Efterrätter 9789127158580

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Affisch Poster Svartvit Tiger Illustration 33x48Julgranskula Rosa Sofia Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Julgranskula Röd AnettePierre Cardin Bäddset - Påslakanset Shades Of Grå 200x220 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Skalle T-Rex 50 cm
Julgranskula Röd Susanne

Glasunderlägg Herbarium nr 3 rosa, Stig Lindberg

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Julgranskula Grön Jenny

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av SwissQ keramik-knivar plus skalareJulgranskula Rosa VincentCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Lysande LED-kudde måne plysch 32x38cm ROSAVäxjö Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cmPoster - Julgran No.2 40x50cm

Läs mer...
Poster - Alfabet stor och liten Rosa No.1 30x40cm
Poster - Svart stjärna A4 21x30cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster - Sköldpadda no.2 40x50cmPoster - Miami Beach 21x30cmLOCA Speciallim för glas/lins UV-Lim
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLED lampa - Grön - 9,5cmCOCO Chocolate Vit gold No.3 30x40cmPoster - Small moments Big memories No.3 30x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kombinationstång med greppvänligt handtag (160mm)

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - I love Justin Bieber Sosa Hjärta/Ram 21x30cm
Poster - Palmkvist A4 21x30cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster - Isbjörn 30x40cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster - Miami no.1 A3 30x40cmVäggdekor Trädet med ekorrenPoster - Perfection A3 30x40cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Praktlilja 40x50cm
Poster - Go for whatever A3 30x40cm
Doftljus Roberto Cavalli bärnsten x 4st
Stekpanna, induktion, keramisk D: 28 cm

Viktigt!

  Brodd om man vill!

   

   

  Helt Fårskinnsfodrad skön känga.
  Dubbla dragkedjor (lätt att komma i)
  Fantastisk patenterad sula från italienska Alpi med infällbara broddar
  Sulan är grov och ger bra grepp även med infällda broddar
  Efter ett par år när broddarna slitits kan man lätt byta ut dem. 
  Löstagbara innersulor i fårskinn. 
  Passar även bra för dig med egna fotbäddar.
  Congac mocka med skinninlägg, fantastisk fin på foten!
  Se våra broddkängor här!

 • Döskalle Dekoration Lila

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Poster A3 30x42cm Willow

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Poster A3 30x42cm Peace Sign Dreamcatcher...

  Poster A4 21x30cm Fjädrar

Staedtler Pigment liner
Proove elektronisk LED-transformatior 0,5-15W
Nexa brandfilt 120x180cm (13602)

Kontakt

Slanghållare för 30 M.

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Serie LED nät 90 ljus 2x1m svart kabel multi
Tomat Megabite 5 frön

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Lyra Robinson skrivblyerts - HB - 2 mm - 12 st
323 Fotoram 1 bild 20 x 20, 8 bilder 10 x 15 cm Vit 290:-

Stöd FARR!

Servis Natalie 18-delar i fältspatporslin

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Jamie Oliver Tårtform lös botten 25 cm