Nicole, Förkromad/blank nvjclz651-Hem & Trädgård

Salomon S/Lab Sense 2 Bag Set Racing Röd
Mora Armatur Tvättställsblandare Rexx B5 med Push-Downventil Välj en sida

Svedbergs Duschblandare Canova Krom
Klättermusen M's Tyr Shirt Deep Sea

Oras Duschblandare Vega 160 cc

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Marmot W's Chelsea Coat Arctic NavyDamixa Tvättställsblandare Tradition Krom 133 mmDamixa Tvättställsblandare Jupiter med Bottenventil sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Damixa Förhöjningsrör Venus för Blandare med X-Change
Oras Badkarsblandare Il Bagno Alessi One 8545
Damixa Badkarsblandare Lyra Krom

Mora Armatur Duschblandare Cera T4 150 cc

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.FM Mattsson Duschblandare Rogen 150 c/c TvårattsblandareAclima Kids WarmWool Hood Sweater Grape Wine/Damson Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Grohe Glashållare Allure 40278Grohe Tvättställsblandare Euroeco Special Ettgrepp eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

FM Mattsson Spolblandare Tvågrepp Väggmonterad 160cc
Klättermusen M's Balder Hoodie Sorrel Röd

FM Mattsson Badkarsblandare 9000E II 160 cc Krom

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Axor Tvättställsblandare Citterio Inbyggnad Vägg

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Lundhags M's Makke Pants Regular Granite/CharcoalFM Mattsson Badkarsblandare 9000E II 150 cc Utlopp NedCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Oras Badkarsblandare Saga 3940Prana W's Leda Pants Forest GrönUnidrain Hörngaller ClassicLine Column

Läs mer...
Purus Sil Platinum Corner
Prana W's Avril Pant Gravel

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Klättermusen W's Gere 2.0 Pants Regular Dark CoffeeEngblad & Co Tapet Arkiv Engblad Acanthus 5354BoråsTapeter Tapet Sense of Silence Dream 6319
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBoråstapeter Tapet Beautiful Traditions Alicia 6702Paintpart Tapet Mormors Tid 4837-4Paintpart Tapet Vallila Sarastus 5145-1 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
2XU M's Run 2 In 1 Compression Shorts 7" charcoal/nero

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fiona Tapet Home NW 555031
Fiona Tapet Living NW 490105

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Fiona Tapet Ocean Colours 504011

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Trapez 1781W+G Tapet Idealdecor Wall Murals Non-Woven ToscanaBoråstapeter Tapet Beautiful Traditions Greta 6713 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
R/C Hjullastare Liebherr 3+4 Channel RTR / Ljud / Med belysning / 4WD 2,4 GHz-st
Majorette Lamborghini 5 pcs
vidaXL Pokerset med 1000 laser-marker aluminium

Viktigt!

Regnponcho med Huva Barn One Size Grön
Vita sneaker med 7 cm höga sulor
ALF, Spökjägarna

Kontakt

Kids Concept, Tavla Princess, beige/vit

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Medical medium 9781781805367
Cult Design DIY Ljuslykta 13,5 cm, Ring Mässing

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Exklusiv Galleriram med 8 st bilder Svart färg
Rizz rund 125 infälld markspot – Rostfritt stål

Stöd FARR!

Cult Design Tag till Evergrön kruka, Koriander

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

PVC Sandblästrings-handskar Storlek (handskar): Damstorlekar EN 388 CAT II L+D Griffy 1485 1 st