retromotiv Love Magnetset nvjclz5651-Kylskåpsmagneter

Visent Lisbon 5P
Visent Pro Trekker tält Välj en sida

Visent Vargen
Espadrillos plateau kaki, Grön

Mikk-Line, Pu Rain Set Dark Blå

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Espandrillos leather mushroom, Sand/camelYokono 027 nuez, BrunSandal Bdk Svart, Svart sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Sandal Yokono Svart, Svart
Väggdekor väggtext väggord - FÅGLAR I TRÄD
Skinnförkläde äkta läder brunt

Tenson, Saturn Herringbone Cerise

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Reebok F/S HI 2431, Dam, VitSneakers Sportif rose cloud, Rosa Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster - Afrika elefant karta 3 30x40cmWrangler, Starry Lace Sneakers, Dam, Rose eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Mini A Ture, Charlene Robin Regnställ Créma De Peche
Brodd Alpi congac, Cognac

Hust&Claire, Regnställ Sunflower

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

KENOVA CHELSEA Svart, Svart

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av LED Pappers Julstjärna - Julbelysning dekorationHeavy Duty 5.0 SvartaCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Runners Elastic 5.0 (Vita)Sugarbeet Flat (Beige)15st vita postorderpåsar A4+ 34x23cm 75 mu - supertåliga

Läs mer...
Drinkspel Bowling, Shuffle & Curling
Expedition

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Wireless Phone Headset PELTOR WS XP Alert MRX21P3E2WS6- hjälmfästeHörselskydd Howard Leight Leightning L2Mjuk Nalle 40 cm sittande ljus- brun
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rätt4Living Bäddset - Påslakanset 150x210 Vit spetsVattenkaraff, 1LKaktus Isform att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Affisch Poster Frankrike Paris Eiffeltornet Svartvit 33x48

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
DNAmic Primary Long Tights, Deep Teal Logo
Poster A3 30x42cm Sarcasm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Lampa Svan - Form Living - Vit

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster A3 30x42cm Sosa Paint SquareJulgranskula Grön ErikJulgranskula Blå Barbro ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster A4 21x30cm Mighty Deer
Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Isblå 240x220
Julgranskula Rosa Elisabeth
Fasadbelysning LED, 10W, 4000k, Svart

Viktigt!

  Produktnummer: 15189438

  Magnetsetet innehåller kylskåpsmagneter i två storlekar, 4,5x2,2 cm och 2,2x2,2 cm

  Klassiska motiv med många användningsområden. Såväl plåt som magnet är av mycket hög kvalité och sitter "garanterat" fast på yta av metall som kylskåp eller annat. Magnetens ovansida är något välvd och med "glaskänsla"

  Levereras i en snygg transparent ask 7x9,3x2 cm, perfekt presentförpackning.

 • Poster - Metallic Lips A3 30x40cm

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • MFH Kartkompass

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Poster - Elefant öknen 40x50cm...

  Relags Sittunderlag

Yankee Candle Classic Small Jar Flowers In The Sun Candle 104g
40 st Airam LED 5,5W/ 470 lumen E14 C35 KY
Poster - Grön växt Maspalomas No.2 Svartvit 40x50cm

Kontakt

Poster - Ocean woman No.3 21x30cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - I love Ice Cream No.8 30x40cm
Poster - But first coffee No.26 30x40cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Jamie Oliver Terrakotta Vinkylare Vit 19 cm
Väggord - Hem Ljuva Hem 22x150cm

Stöd FARR!

Ljuslykta svart metall 27 cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Väggdekor - Artsblomma Modell 08