Rebel DESTROY - Jeansshorts - surf blå Rödefined SYDNEY nvjclz49303-Andra

Havsö Inrödningslampa, Svart
Star Trading Magic - Bordslampa, Vit Välj en sida

Cortona bordslampa marmor, Vit
Malmbergs Bordslampa Buriana 60w E27 Ip20 Svart

Svart pom pom 1 st (30 cm)

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Gil bordslampa LED vit/kromCia 52cm svart + Mia L svart/guld 20cmBelgravia Bordslampa 48cm krom med vit skärm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Naama glasboll hängande i sisal beige
Tromsö duo vit
Massive CASSIUS Taklampa aluminium 1 x 60 W 230 V

Orange pom pom 1 st (15 cm)

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.KristallampaMalmbergs Lysrörsarmatur Cosmos LED-R 2x9W 3000K Transparent IP44 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Malmbergs Taklampa Colin Small NaturWinner taklampa 38cm, Förkromad/blank eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Svart pom pom 1 st (25 cm)
Nicole, Förkromad/blank

Choklad pom pom 1 st (20 cm)

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Aneta Taklampa Tornado Svart

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Noah E40 upphängKonstsmide Vägglykta Monza 7906CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Solenergi Trädgårdsklot 15 cm. LEDStar Trading Solcells-Pollare NicePatagonia Baby Down Sweater Untamed Ditsy Big: Vjosa Grön

Läs mer...
Marmot Boys Edge Insulated Pants Arctic Navy
Opranic Infravärmare Pro Lava 2300W med Fjärrkontroll

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Stol i rotting vit by CraftenwoodPhilips Markspot myGarden Crust LEDSweet Protection Igniter Alpiniste II Helmet Gloss Cody Orange
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPetzl W's Elia Helmet GrönGrivel Air Tech COM Crampons with Antibott-AccordINOOK Kids E-Gloo Snow Shoes orange att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Blomhylla i bambu med 3 våningar hopvikbar

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Nature Presenning för ved 3x4 m PE grön 6072418
Alderman Ärta/Märgärta 10 st fröer

EU-kandidaterna om Frontex' budget

POC POCito Fornix Flourescent Orange

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMora Armatur Badkarsblandare Inxx 4-Håls KromElevenate M's Cham Shirt Pecan BrunOras Badkarsblandare Il Bagno Alessi One by Oras 150 cc ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Hansgrohe Tvättställsblandare Focus 1-grepps Tvättställsblandare 70 Kallstart
Norrøna W's Falketind Warm 1 Stretch Zip Hoodie Blå Moon (2019)
Axor Tvättställsblandare Citterio M 3-håls 180
Gustavsberg Duschblandare Estetic Termostat Anslutning Upp Svart

Viktigt!

Strand Tvättställsblandare Grebbestad GR-2001
Oras Duschblandare Nova 7460
Icebreaker W's Multisport Ultra Light Mini Glow/Snow

Kontakt

Tesy CN03 200 EIS Cloud W

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Patagonia W's Barely Baggies Shorts Joshua Trees: Bend Blå
Norrøna M's Bitihorn Lightweight Shorts Caviar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Walltastic Väggdekor Football
Paintpart Tapet Mormors Tid 4830-4

Stöd FARR!

SKHoop W's Mina Mid Down Skirt Bordeaux

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Paintpart Tapet Rullasta 8 5213-6