N BIKER - Jeans Skinny Fit - grå Liquor Poker nvjclz48984-Andra

Smarta Skosnören med Dragsko-funktion (1 meter), Gul
Färgstarka Skosnören (Elastiska) 100cm, Grön Välj en sida

Elastiska Skosnören 1 meter (Många färger att välja mellan), Lila
Smarta Skosnören med Dragsko 100cm, Hot Sosa

Golden Tree

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Handbook of Emotions, Fourth EditionSjusiffrigtPublic Relations As Activism sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Kanslern som kom in från kylan
Apné
Gaytenor

Wonderful Cloud

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Barbie i en Sjöjungfrusaga 2Loop ljusstake för två ljus - Forminimal copper Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Ljuslykta Harbour StorFönsterfilm STATIC FIX Thin Lines eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Blåtooth/GPS-spårare ROSA
Blå Fjäril Kakeldekor

Kastrup 2, Weekend Bag, Dark Brun

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Frukt Grön pom pom 1 st (25 cm)

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Scan Lamps Bordslampa AnetteBordslampa ART DECO Cb0470, House DoctorCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.AZzardo Acrylio - BordslampaLi Jing vit/blå + Sofia skärm offvit LinFönsterlampa Ax, Svart

Läs mer...
Divine fönsterlampa
Garden Lights LED Spotlight Minus kanonmetall aluminium 3096121

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Taklampa Sigge Liten Mörkgrön/MässingMalmbergs Taklampa Condo 40w E14 RödPhilips Taklampa InStyle Byzantin LED
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDay 3 plafondEllysen Diskret, Markspotlight Kit 3x LED Utebelysning 12VUS Mailbox original Retro att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Isbjörn Junior Panda Fleece Hoody Dawn

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Marmot Sawtooth X Wide Sleeping Bag Long Surf/Arctic Navy
Mountain Hardwear Lamina Z Spark Sleeping Bag Long Flame

EU-kandidaterna om Frontex' budget

LED-Lampa GP Moodlite Globe 300

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTomat Gul Pear 10 st frön (ekologisk)La Sportiva Tarantula Flame (2019)Salomon Junior Speedcross CSWP Shoes Grape Juice/Evening Blå/Blå Bird ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Bifftomat/Tomat Beefsteak Kellogg´s Breakfast Orange 20 st frön (ekologisk)
FM Mattsson Badkarsblandare 9695, 160CC, utlopp ned Krom
Gustavsberg Tvättställsblandare Nautic med Lyftventil

Viktigt!

Haglöfs M's Essens Mimic Vest Cobalt Blå
Klättermusen W's Lofn Shirt Storm Blå Melange
Damixa Duschblandare Thermixa Zero Termostat 160 mm cc

Kontakt

Grohe Badkarsblandare Atrio

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Houdini W's Power Houdi Gråstone Purple
Axor Tvättställsblandare Uno² Inbyggnad Vägg 225

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Fala Väggmonterad Badkarsblandare Burgos Mässing 75747
Grohe Tvättställsblandare Eurosmart Cosmopolitan E Powerbox

Stöd FARR!

Sweare M's XC 360 Pants dark clark

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Honeywell HCE100WE4 Vit