Zadig & ROMARE - Cowboy- / Bikerstövletter - noir Voltaire BELT nvjclz48347-Skor

Only & Sons B&T LOOM BREAKS - Jeans relaxed fit - dark blå denim
Only & Sons ONSWARP - Jeans Skinny Fit - blå Välj en sida

Petrol Industries BELT - Shorts - deep navy
Pepe Jeans KINGSTON - Jeans straight leg - z45

Mustang VEGAS - Jeans slim fit - super stone washed

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Pier One BASIC - Jeans straight leg - rinsedPolo Ralph Lauren HI TECH PANT - Träningsbyxor - expedition olivePS Paul Smith Shorts - dark navy sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

PULL&BEAR MIT SEITLICHEM STREIFEN - Träningsbyxor - grön
PULL&BEAR BERMUDA - Jeansshorts - blå
Produkt LEADER PANTS - Träningsbyxor - dark navy

Mustang TRAMPER - Jeans slim fit - denim blå

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Rödefined Rebel COPENHAGEN DESTROY - Jeans Skinny Fit - dull navyReplay HYPERFLEX + ANBASS - Jeans slim fit - dark blå Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",River Island Jeans Skinny Fit - light blåScotch & Soda CLASSIC CLEAN OUTLOOK - Tygbyxor - dark blå eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Mustang BIG - Jeans straight leg - denim blå
Scotch & Soda Jeans Taperöd Fit - blå summit

Napapijri MOTO WINT - Cargobyxor - dark grå solid

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Selected Homme Jeans Taperöd Fit - light blå denim

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Tiffosi PLEIKO - Tygbyxor - gråTommy Hilfiger C-STRAIGHT DENTON PIMA - Tygbyxor - dark grönCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.TOM TAILOR STRUCTURE - Tygbyxor - yarn dye navy blåTOM TAILOR DENIM PIERS - Jeans slim fit - light stone blå denimTommy Jeans TAPERED CARPENTER - Jeans Taperöd Fit - blå denim

Läs mer...
Versace Collection PANTALONI TESSUTO - Tygbyxor - nero/bianco
Wrangler TEXAS STRETCH - Jeans straight leg - vintage tint

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. How to Train your Dragon Mjukisdjur / Gosedjur - HookfangPippi Långstrump Yummi toilet caseElastiska Skosnören 1 meter (Flera Färger), Blå
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättElastiska Skosnören i fantastiska Färger (1 meter), GulSmarta Skosnören med Dragsko 100cm, HimmelsblåLättanvända Skosnören - Elastiska (Stort Färgurval), ljusgrå att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Education Around the World

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Champion High Cut Shoe Upstate Kängor, Dam, Mineral Gul
Snowball Ljuslykta 9 cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Vattensvala Kakeldekor 45x45 cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTexa Design Bordlampa Bubble StorAndrea 43cm + Sofia rost skärm 20cmKarma 20cm glas ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Malmbergs Taklampa Carlo 60w E27 IP20 Svart
Philips Pendellampa myLiving Hastings Glas
Ingrid plafond 60cm
Star Trading Solcellsdekoration Bubbly

Viktigt!

Houdini Kids Activist Rib Tights Snappy Sosa/Gråston
Fold fasadbelysning, Svart
Konstsmide Vägglykta Matera 7949

Kontakt

LED-Lampa GP Moodlite Globe 250

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Mountain Equipment W's Dreamcatcher Sleeping Bag Dark Chocolate/Blaze
Edelrid Zodiac Helmet röd

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

CMP Campagnolo W's Rigel Mid WP Trekking Shoes Grå-Röd Fluo
Five Ten W's Guide Tennie Shoes Stone

Stöd FARR!

Salomon S/Lab Sense 7 Shoes Racing Röd/Vit/Vit (2019)

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Ramslök 10 st frön