Lacoste LA PIQUÉE - Sneakers - navy/vit/röd nvjclz47636-Skor

Antony Morato PANT MARLON - Tygbyxor - bordeaux
Anerkjendt BUDDY PANTS - Tygbyxor - caviar Välj en sida

Alpha Industries CREW PATCH - Shorts - dark oliv
ALCOTT 5 TASCHE - Jeans Skinny Fit - blå

Zign Stövletter - brun

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,BOSS CASUAL SUPERSONIC - Träningsbyxor - bright blåBogner ROB - Jeans slim fit - darkwashBrave Soul ZIBAL - Träningsbyxor - khaki/royal/vit sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Bugatti MADRID - Tygbyxor - cognac
Carhartt WIP REGULAR COLUMBIA - Cargobyxor - leather rinsed
Carhartt WIP VICIOUS PANT MILTON - Jeans slim fit - blå stone bleached

Zign Snörskor - cognac

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.camel active HOUSTON - Jeans straight leg - stone blåCinque CIBRODY - Tygbyxor - blå Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Cristiano Ronaldo CR7 Shorts - vitDiesel P-MADOX-CARGO TROUSERS - Cargobyxor - 0gate eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Zign Eleganta snörskor - dark brun
Diesel MHARKY - Jeans Skinny Fit - 084wz

Zign Eleganta snörskor - grå

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Diesel SLEENKER - Jeans Skinny Fit - 069eq

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Esprit Jeans straight leg - blå dark washGabba Cargobyxor - armyCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.GAP Jeans straight leg - deep indigoHUGO Jeans straight leg - dark blåJan Vanderstorm STEEN - Cargobyxor - dark grå

Läs mer...
J.LINDEBERG ELOF SLIM FIT - Tygbyxor - dark mahogany
Just Cavalli Träningsbyxor - grå melange

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. LTB HOLLYWOOD - Jeans straight leg - arnie washMason's TORINO JOG - Tygbyxor - camelMango BOB - Jeans straight leg - dark blå
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMustang VEGAS - Jeans slim fit - super stone washedNudie Jeans DUDE DAN - Jeans straight leg - steel indigoOnly & Sons ONSWILLIAM OVERSIZE - Träningsbyxor - racing röd att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Petrol Industries Shorts - night grön

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Polo Ralph Lauren Träningsbyxor - röd
PULL&BEAR Shorts - röd

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Rödefined Rebel MILANO DESTROY - Jeans slim fit - distressed grå

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSuperdry SUNSCORCHED - Shorts - blåberryThe Kooples SPORT Shorts - gråTOM TAILOR JIM - Shorts - dusty olive grön ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
YOURTURN Träningsbyxor - dark grå melange
Philips myLiving Hastings Pendel Glas
American Tourister Star Wars Legends Sp 75 Resväska Joytw.
Elastiska Skosnören (Hög Kvalitet) 100cm, Ljusgrön

Viktigt!

Praktiska Elastiska Skosnören med Dragsko (Flera färger), Marinblå
Smarta Skosnören med Dragsko - 1 meter, Rosa
Sommar på den lilla ön i havet

Kontakt

Barbie: Barbie som Öprinsessan

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Hallon Ljuslykta 9,2 cm
Orange pom pom 1 st (15 cm)

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Bubble, Grå
Popp bordsfot, Mässing/guld

Stöd FARR!

Svea svart komplett

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

7702 pendel