A-linjekjol vit alyssum mint&berry - nvjclz40651-Jeans

Topshop HAYDEN - Jeans relaxed fit - dark blå
Topshop GEO CAMO WIDE - Jeans relaxed fit - multi Välj en sida

Topshop Petite JONI - Jeans Skinny Fit - True blå
TWINTIP Pennkjol - mustard

Tommy Hilfiger COMO ANKLE ATTY - Jeans slim fit - blå denim

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Vero Moda VMSEVEN SHAPE UP - Jeans Skinny Fit - dark blå denimVero Moda VMSOPHIA - Jeans Skinny Fit - dark blå denim/rinseVero Moda Tall VMKATHY SHORT SKIRT - Minikjol - misty rose sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Violeta by Mango FRESITA - Pennkjol - watergrön
Warehouse WINDOWPANE KILT - Omlottkjol - dark blå
Weekday ROW - Jeans straight leg - dark blå denim

Tommy Hilfiger TOMMY ICONS BOYFRIEND - Jeans slim fit - denim

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Won Hundröd PATTI - Jeans Skinny Fit - rinse blåWrangler Jeans straight leg - 3 years Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Zizzi AMY LONG - Jeans Skinny Fit - blå denimZalando Essentials Curvy A-linjekjol - bordeaux eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Tommy Hilfiger COMO ANKLE - Jeans Skinny Fit - purple
Naketano Sweatshirt - heritage pine grön melange

Tommy Hilfiger COMO ANKLE HILDA - Jeans Skinny Fit - blå denim

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Falke FAMILY - Strumpor - light grå melange

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Massimo Dutti PERSONAL TAILORING - Slips - blåPier One Slips - orangeCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Reebok AVEC TAILLE - Träningsshorts - blåSelected Homme SLHNEW TEXTURE TIE - Slips - dark sapphireTommy Hilfiger ICONIC GLOBAL - Strumpor - dark blå

Läs mer...
1904 KENDAL PRINT - Skjorta - wedgewood
Fila SHORT SANTANA - Träningsshorts - vit

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Eterna SLIM FIT HAI MIT PATCH - Skjorta - röd'47 NEW YORK YANKEES HURON HOOD - Klubbkläder - slate gråCeceba WINTERWORLD SET - Pyjamas - blå dark/melange
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättAllSaints VIGO CREW - Sweatshirt - land gråArmor lux SÉRIGRAPHIÉ HÉRITAGE - T-shirt med print - navire/armor luxAlpha Industries ARMY NAVY - Luvtröja - rep blå att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Armani Exchange T-shirt med print - magnet

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Belstaff STANNETT - Piké - agate grön
Bershka MIT KAPUZE - Luvtröja - grå

EU-kandidaterna om Frontex' budget

BOSS ATHLEISURE SAGGY - Huvtröja med dragkedja - medium grå

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBrave Soul Skjorta - navy/multi colourBugatti Kavaj - anthraCarhartt WIP SWAIN - Skjorta - blå ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Cayler & Sons Luvtröja - grön
Diesel S-OIZE SHIRT - Skjorta - 0daua
Diesel S-HENRY SWEAT-SHIRT - Sweatshirt - 0hatb

Viktigt!

DRYKORN RUFUS - T-shirt med print - anthracite
EA7 Emporio Armani Väst - night blå
edc by Esprit T-shirt - bas - medium grå

Kontakt

Effzeh T-shirt med print - blå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Ellesse NEBBIOLO - Sweatshirt - anthracite/dark grå marl
Esprit FUNNEL - Sweatshirt - navy

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Bogner Fire + Ice ODIN - Träningsbyxor - dunkelblau
Farah JESSIE - Kofta - true navy marl

Stöd FARR!

Funky Buddha Huvtröja med dragkedja - navy

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

GANT SHIELD HOODIE - Luvtröja - eggshell