Bershka Jeans relaxed fit - light blå nvjclz40014-Jeans

Mos Mosh NELLY FAVOURITE - Jeans Skinny Fit - blå denim
Noppies AVI EVERYDAY - Jeans Skinny Fit - blå Välj en sida

NAF NAF EDINE - A-linjekjol - bleu marine
NA-KD CHAIN PRINT PLEATED MIDI SKIRT - A-linjekjol - multicolor

Mavi SERENA - Jeans Skinny Fit - blå denim

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Noisy May NMEXTRA EVE - Jeans Skinny Fit - medium grå denimNoisy May NMEVE SKINNY DESTROY - Jeans Skinny Fit - dark blå denimNoa Noa A-linjekjol - agave grön sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Needle & Thread MIDI SKIRT - A-linjekjol - rouge
ohma! WITH STRASS AT SIDES - Jeans Skinny Fit - indigo
ONLY DYLAN LOW - Jeans Skinny Fit - dark blå denim

Mavi LUCY - Jeans Skinny Fit - dark blå denim

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.ONLY BLUSH MID KNEECUT ANKLE - Jeans Skinny Fit - light blåONLY MID ANKLE RAW - Jeans Skinny Fit - dark blå Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",ONLY CARMEN - Jeans slim fit - medium blå denimONLY Petite ONLCOMMON SKIRT - A-linjekjol - pineneedle eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Mavi LEXY - Jeans Skinny Fit - dark brushed sporty
Part Two MATTY - A-linjekjol - eggnog

Mavi DARIA - Jeans straight leg - dark brushed denim

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Pepe Jeans TAYLOR - Pennkjol - grå

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av PULL&BEAR CAPRI - Jeans Skinny Fit - dark blåPULL&BEAR Jeansshorts - blåCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.rag & bone HIGHRISE ANKLE - Jeans Skinny Fit - ellerlyRich & Royal MIDI WILD LOVE STRIPE - Jeans slim fit - denim blåRolla's DUSTERS - Jeans relaxed fit - karen blå

Läs mer...
Second Female IVANA SKIRT - Minikjol - valliant poppy
s.Oliver SHAPE - Jeans Skinny Fit - blå denim

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Tiger of Sweden Jeans SLIGHT - Jeans Skinny Fit - medium blåTOM TAILOR ALEXA - Jeans Skinny Fit - dark stone washTommy Jeans MID RISE NORA - Jeans slim fit - niceville
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTopshop Tall JAMIE - Jeans Skinny Fit - vitTWINTIP Jeans Skinny Fit - light blå denimVero Moda VMJULIA PENCIL SKIRT - Jeanskjol - dark blå denim att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vero Moda SEVEN - Jeans slim fit - dark grå denim

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Wrangler SKINNY BODY BESPOKE - Jeans Skinny Fit - perfect blå
Zalando Essentials Maxikjol - dark blå

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Dreimaster T-shirt med print - grön

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotReebok REEBOK - Tights - grönTommy Hilfiger Tailoröd MICRO DESIGN TIE - Slips - blå1904 HORSHAM FLORAL PRINT - Skjorta - purple ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Naketano Fleecetröja - big boobies melange
Ceceba PRIMO - Pyjamasbyxor - navy
Antony Morato LOGO TAPE - T-shirt med print - ink blu
Alpha Industries TAPE - T-shirt med print - new navy

Viktigt!

Armani Exchange Piké - marine surf the web
BOSS FASHION PANTS - Pyjamasbyxor - bright blå
Bershka Piké - gul

Kontakt

BOSS ATHLEISURE SKAZ - Kofta - navy

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Blend Sweatshirt - offvit
BOSS CASUAL TEMPEST - Långärmad tröja - dark grön

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Bruuns Bazaar ARTHUR - Skjorta - grön floral
Bugatti Piké - marine

Stöd FARR!

Carhartt WIP HORIZONTAL - T-shirt med print - dark grå heather

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Cars Jeans CHAMBERS - Parkas - röd