AG Jeans Jeans Skinny Fit - audacious nvjclz39940-Jeans

Mavi ADRIANA ZIP - Jeans Skinny Fit - ink blå glam
Marni A-linjekjol - blu Välj en sida

Miss Selfridge WEDNESDAY WIDE LEG - Flaröd jeans - mid auth
Miss Sixty MAX SKIRT - Jeanskjol - blå denim

Madewell CUTOUT RECONSTRUCTED SKIRT - A-linjekjol - blå denim

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Mustang BERMUDA - Jeansshorts - super darkNoppies ELLA MIDNIGHT - Jeans Skinny Fit - blåNAF NAF LYGARDY - Maxikjol - rose sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

New Look Tall RAW HEM - Jeans Skinny Fit - blå
New Look FULL LENGTH BRITTLESTAR DUNGAREE - Hängselbyxor - blå
Noisy May EVE - Jeans slim fit - dark blå denim

Madewell THE PERFECT SUMMER IN DESTRUCTED HEM - Jeans straight leg - valera

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Noisy May NMLUCY ANKLE - Jeans Skinny Fit - dark blå denimNoa Noa Jeans relaxed fit - denim dark Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Nudie Jeans TIGHT TERRY - Jeans slim fit - rinse twillONLY Pennkjol - dusty cedar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Madewell HIGH RISE - Jeans Skinny Fit - pure vit
ONLY ONLBOOM - Jeans Skinny Fit - medium blå denim

Madewell CALI BUTFRONT - Flaröd jeans - blå denim

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

ONLY ONLCORAL - Jeans Skinny Fit - dark blå denim

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Pepe Jeans LOLA - Jeans Skinny Fit - ub6Pieces PCDENNI SKIRT - Jeanskjol - dark blå denimCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.POSTYR A-linjekjol - rugby tanPULL&BEAR Jeans slim fit - dark blåPULL&BEAR Jeans relaxed fit - bordeaux

Läs mer...
rag & bone Jeans Skinny Fit - gun metal
River Island Minikjol - brun

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Soyaconcept JINX LANA - Jeans slim fit - midnightStradivarius MIT HOHEM BUND - Jeans Skinny Fit - dark blåTopshop Maternity JAMIE - Flaröd jeans - indigo
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTommy Hilfiger COMO ANKLE ATTY - Jeans slim fit - blå denimTOM TAILOR DENIM STELLA AUTHENTIC - Jeans Skinny Fit - mid stone wash denimTopshop SNAKE PLEAT MIDI - A-linjekjol - grå att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Topshop Petite CROP - Jeans relaxed fit - blå denim

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Vero Moda VMELLA - Jeans Skinny Fit - medium blå denim
Violeta by Mango IRENE - Jeans Skinny Fit - mid blå

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Won Hundröd PATTI - Jeans Skinny Fit - blå

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotJan Vanderstorm TEIKO - Kofta - olivOLYMP Luxor Skjorta - rödReebok REEBOK - Luvtröja - grå ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Key Largo GINGER - Långärmad tröja - dark röd
Eterna SLIM FIT - Skjorta - light blå
Merc PILL - Luvtröja - vit
Sisley Kostymbyxor - dark blå

Viktigt!

Armor lux MARINIERE MANCHES LONGUES HERITAGE - Långärmad tröja - navire/layette
Alpha Industries Luvtröja - dark petrol
ASICS HEXAGON HOODIE - Sweatshirt - dark grå heather

Kontakt

Belstaff CRANSTONE - T-shirt med print - deep navy

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

BOSS ATHLEISURE BIADO REGULAR FIT - Skjorta - open blå
BIDI BADU KLY LIFESTYLE HOODY - Luvtröja - light grå

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

BOSS CASUAL MYPOP SLIM FIT - Skjorta - open blå
boohoo MAN MUSCLE FIT SHORT SLEEVE - Skjorta - powder blå

Stöd FARR!

Bruun & Stengade BARZINI SLIM FIT - Kavaj - navy

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Champion Reverse Weave HOODED - Luvtröja - salmon