YAS CARDIGAN - Kofta - creme SHORT YASFLOSS nvjclz39622-Kläder

IVY & OAK DUNGAREES - Hängselbyxor - purple
J Brand MARIA - Jeans Skinny Fit - commit Välj en sida

J.CREW LOOKOUT - Jeans slim fit - classic rinse
J.LINDEBERG Jeans straight leg - mid blå

Gina Tricot Jeans Skinny Fit - midblå

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,KIOMI Flaröd jeans - mid blå denimKaffe KAMMA SKIRT - A-linjekjol - midnight marine/goldLost Ink DRAPE DETAIL PENCIL - Pennkjol - khaki sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Liu Jo Jeans GONNA GEMMA - Pennkjol - nero
Lee A LINE SKIRT - A-linjekjol - rinse
Lee SCARLETT - Jeans Skinny Fit - broken blå

Gina Tricot LISEN - Jeans Skinny Fit - dark blå

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Lee SUPER SKINNY HIGH - Jeans Skinny Fit - dark-blå denimLost Ink Plus HIGHWAIST IN CHESTNUT - Jeans Skinny Fit - blå denim Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",LTB AMY - Jeans Skinny Fit - enna washMissguided ANIMAL PRINT SKIRT - Pennkjol - nude eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Glamorous Jeans relaxed fit - khaki
mint&berry A-linjekjol - vit alyssum

Glamorous Minikjol - mini dogtooth

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Massimo Dutti Jeans straight leg - blå

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Mavi TESS - Jeans Skinny Fit - vit denimMiss Sixty MARVIN SKIRT - Jeanskjol - blå denimCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Monki MARY SKIRT - A-linjekjol - brun/rustMos Mosh FLAMINGO 7/8 SPLIT - Jeans Skinny Fit - light blå denimNA-KD JULIA WIENIAWA FRONT SLIT SKIRT - Pennkjol - brun

Läs mer...
New Look Petite BUTTON SKIRT - A-linjekjol - dark blå
Noisy May NM LUCY COFFEE - Jeans Skinny Fit - light blå denim

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. ONLY ONLCARMEN CRY - Jeans Skinny Fit - light blå denimONLY X-HIGH - Jeans Skinny Fit - dark blå denimPatrizia Pepe Minikjol - nero
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPepe Jeans YVONNE - A-linjekjol - multi-colourödPieces PCDOTA LONG WRAP SKIRT - Omlottkjol - brunPULL&BEAR MIT KNÖPFEN - Jeanskjol - blå att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
PULL&BEAR Jeans straight leg - light blå

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
River Island Jeans Skinny Fit - vit
sandro Jeans Skinny Fit - blå

EU-kandidaterna om Frontex' budget

s.Oliver SHAPE - Jeans slim fit - navy denim

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTommy Jeans MID RISE NORA - Jeans Skinny Fit - blå denimTopshop Petite FALL MIDI - A-linjekjol - rosaVila VICOMMIT FELICIA 7/8 - Jeans slim fit - medium blå denim ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sportmax Code SAHARA - Jeans relaxed fit - nachtblau
Naketano Sweatshirt - light blå, light grön
HOM PLUME - Briefs - skin
Jan Vanderstorm HOVARD - Sweatshirt - grün melange

Viktigt!

Only & Sons ONSMATT LONGY - Långärmad tröja - vit
Selected Homme REGULAR FIT - Skjorta - insignia blå
YOURTURN Slips - mustard

Kontakt

Fila RICHARD - Huvtröja med dragkedja - peacoat blå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Versace Jeans T-shirt med print - grigio
Naketano Sweatshirt - scarface melange

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Fruit of the Loom MENS CLASSIC SMALL CLUSTER FRONT - T-shirt - bas - dark blå
Armor lux LOT DE HERITAGE - T-shirt - bas - blanc/rich navy

Stöd FARR!

Alpha Industries PATCH HOODY - Luvtröja - flame orange

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Bertoni DREJER JEPSEN SLIM FIT - Kostym - light sand