Violeta YULIA - Sweatshirt - grå Mango by nvjclz39303-Kläder

Diesel SLANDY - Jeans Skinny Fit - dark-blå denim
Diesel ALYS - Jeans straight leg - grau Välj en sida

Diesel SLANDY-HIGH - Jeans Skinny Fit - indigo
Diesel DE-GINGER - Jeansshorts - indigo

Bruuns Bazaar PENNY CECILIE SKIRT - A-linjekjol - ginger beige

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Dr.Denim Minikjol - night skyDRYKORN IN - Jeans Skinny Fit - anthracite denimDr.Denim Petite LEXY PETITE - Jeans Skinny Fit - boulder grå sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

edc by Esprit ECOM SKIRT - A-linjekjol - grå blå
edc by Esprit RISE - Jeansshorts - blå dark wash
Esprit BASIC - Jeans slim fit - blå medium

By Malene Birger AYAJA - Pennkjol - midnight heaven

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Esprit Maternity Jeggings - darkwashEven&Odd Jeans Skinny Fit - light blå Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Evans WIDELEG - Flaröd jeans - indigoFrame Denim LE SKINNY DE JEANNE - Jeans Skinny Fit - wheatly eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

b.young RIZETTA SKIRT - Minikjol - vit
Forever Fit EXCLUSIVE DISTRESSED ANKLE GRAZER - Jeans Skinny Fit - mid wash

By Malina RUMER SKIRT - Pennkjol - bronze

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Gina Tricot MOLLY HIGHWAIST - Jeans Skinny Fit - midblå

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av J Brand MARIA - Jeans Skinny Fit - vanityJosephine & Co JACOBUS SKIRT - A-linjekjol - gråCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.JDY JDYJONA - Jeans Skinny Fit - medium blå denimKaffe PENNY SKIRT - Pennkjol - camelLost Ink HIGH WAIST - Jeans Skinny Fit - mid denim

Läs mer...
Lee LINE SKIRT - A-linjekjol - remo light
Lee SCARLETT HIGH - Jeans Skinny Fit - blå denim

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. mint&berry Pennkjol - night skyMorgan Pennkjol - nightMango Jeans Skinny Fit - dark blå
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMavi SERENA - Jeans Skinny Fit - blå denimMiss Sixty FANNY TROUSERS - Jeans Skinny Fit - blå denimMRZ GONNA PLISSE - A-linjekjol - niagara att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
NAF NAF NEW ESOPHIE - Minikjol - rouge farmer

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Noisy May NMSERA WIDE LEG ANKLE - Flaröd jeans - medium blå denim
Oasis DITSY FRILL SKIRT - A-linjekjol - multi gul

EU-kandidaterna om Frontex' budget

ONLY ANEMONE ANKLE - Jeans Skinny Fit - medium blå

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPolo Ralph Lauren KENDRA - Jeans slim fit - medium indigoPULL&BEAR MIT WEITEM BEIN - Jeans relaxed fit - coralRagged Jeans MOM - Jeans relaxed fit - indigo ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Topshop Maternity CAST JAMI - Jeans Skinny Fit - blågrön
TOM TAILOR A-linjekjol - soft lilac
Tomorrow ALBERT - Flaröd jeans - blå denim

Viktigt!

TWINTIP A-linjekjol - blå denim
Vero Moda CHEVILLE - Maxikjol - misty rose
Violeta by Mango VALENTIN - Jeans slim fit - dark blå

Kontakt

Wood Wood Jeans relaxed fit - authentic blå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Zoe Karssen PIPER RISE CIGARETTE - Jeans Skinny Fit - bright blå
Falke RUN ERGO - Strumpor - fire

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Jan Vanderstorm JAARNE - Piké - marine
Only & Sons Luvtröja - racing röd

Stöd FARR!

Selected Homme SLHPLAIN TIE - Slips - rum raisin

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

1904 GRINDLE TROUSER - Kostymbyxor - navy