Vince Camuto MIX MEDIA TIE FRONT BLOUSE - Blus summer rose - nvjclz38984-Kläder

Zalando Essentials Maternity T-shirt med print - light grå melange
Zalando Essentials Maternity Långärmad tröja - earth röd Välj en sida

Zalando Essentials Maternity Långärmad tröja - vit/marititime blå
Zalando Essentials Curvy T-shirt med print - maritime blå

Zalando Essentials Långärmad tröja - bordeaux

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Herrlicher GILA SLIM - Jeans slim fit - tempestHerrlicher TOUCH CROPPED - Jeans Skinny Fit - easy blåFreeman T. Porter COREENA - Jeans slim fit - mavy blå sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

7 for all mankind ILLUSION - Jeans relaxed fit - lovesong
7 for all mankind CROPPED - Jeans bootcut - figeuroa
Aaiko AMELLE - A-linjekjol - multicolour

Zalando Essentials Linne - gul

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Agolde JAMIE - Jeans straight leg - desolateAnna Field Petite Jeans slim fit - vit Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Bershka MIT GÜRTEL - A-linjekjol - lilacBershka Flaröd jeans - light blå eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Zalando Essentials T-shirt med print - light grå/vit
Bershka Jeans relaxed fit - light blå

Zalando Essentials T-shirt - bas - blush

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Baum und Pferdgarten CYRILA - A-linjekjol - brun/beige

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Diesel SLANDY-ANKLE - Jeans Skinny Fit - indigoDorothy Perkins Tall SNAKE PRINT SCUBA PENCIL - A-linjekjol - rustCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dorothy Perkins ASHLEY - Jeans slim fit - indigoDr.Denim KISSY - Jeggings - worn gråEscada Sport RUARDI - Pennkjol - open orange

Läs mer...
edc by Esprit Jeansshorts - blå light wash
Esprit Collection MODERN - Jeans Skinny Fit - grå

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. GAS NEW SLOW MOTION - Jeans relaxed fit - diagonal joggGAP GENOA - Jeans Skinny Fit - dark indigoHoney Punch A-linjekjol - slate blå
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättIVY & OAK WRAP SKIRT MIDI - Omlottkjol - moos grönJosephine & Co Cissy skirt - Pennkjol - blåKings Of Indigo KIMBERLEY - Jeans slim fit - mid vintage marble att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Lauren Ralph Lauren Woman Jeans straight leg - cadet blå wash

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Lee ELLY - Jeans slim fit - grå denim
LTB JUDIE - Jeansshorts - maidu wash

EU-kandidaterna om Frontex' budget

mint&berry Pennkjol - multicolouröd

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotMonki MARY SKIRT - A-linjekjol - blåNAF NAF ELMA - A-linjekjol - noirNew Look Petite RUBY LIGHTER RINSE - Jeans Skinny Fit - blå ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
ONLY ONLEXK MID WAIST - Jeans Skinny Fit - dark blå denim
Patrizia Pepe Pennkjol - light berry
Pepe Jeans GEN - Jeans straight leg - ub7
POSTYR POSORKIDÉ - Jeans Skinny Fit - blå denim

Viktigt!

PULL&BEAR BASIC MOM - Jeans slim fit - dark blå
Replay PANTS - Jeans Skinny Fit - grå denim
Supermom Jeans Skinny Fit - grå blå denim

Kontakt

Soyaconcept DENA SOLID - A-linjekjol - dark blå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Superdry Minikjol - grå
Tommy Hilfiger TOMMY ICONS BOYFRIEND - Jeans slim fit - denim

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Tommy Jeans 90S MOM JEAN - Jeans straight leg - light blå denim
TWINTIP Jeanskjol - blå acid wash

Stöd FARR!

Vero Moda VMSEVEN - Jeans Skinny Fit - light blå denim

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Warehouse PLEAT SKIRT - A-linjekjol - gul