RMC-M4502E med 3D-värme Rödmond Multikokare nvjclz3398-Hushållsapparater

Handdriven Fläkt För Varma Och Lata Semesterdagar Svalka GUL
Taklampa mörkbrun PECHORA Välj en sida

Taklampa svart MAGRA
Taklampa grå JURUENA

DECO Lampskärm i Betong

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Kruka 39 x 39 x 38 cm grafit ORICOSDuschhandtag LED 7 färgindikatorer RAINBOWVäggdekor - Katt på kvist sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Väggdekor - Fåglar
Pieces - pcDikola LS Blouse, Persika
Only - onlElcos Stud 4/5 Top, Svart

Taklampa svart SEGRE maxi

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Only - onlElcos 4/5 Aviaya Top, MörkblåVero Moda - vmGullan LS Top, Grön Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Saint Tropez - Blus R1047, MörkgrönJulgranskula Blå William eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Taklampa krom/kristall SAUER
Vila - Vikuma SS Top, Rosa

Taklampa vit GARONNE

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Only - onlIsa Crochet Tank Top, Mörkblå

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Jacqueline - jdyHunter SL Top, SvartEfashion Areline - Blus R862 Mönstrad, RödCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Soya - Felicity AOP 231, LjusblåSoya - Safie 1, BlåEfashion Chana - Blus H7154 Bladmönstrer

Läs mer...
Soya - Dena Solid 81, Svart
Svanefors Löpare 40x140 brun

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Minions Kortärmad pyjamas gulShimmer and Shine Kortärmad pyjamas rosaLEGO Batman Kortärmad pyjamas svart
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster - Palmkvist no.8 30x40cmMegaman vaktmästarlampa, E27, 20W, 1155 lumenONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, Vit att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Oscar of Sweden Deep Blå Shirt With Small Print Skjorta

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Flagga - Italien
Craft Prime Wind Set, Dam, Sweden Blå

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Craft Tempo Halfzip, Women, Teal/Panic

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSorel Explorer 1964 vinterstövlar, GrönGillis : maten på första plats 9789163952357Spider-Man Gymnastiksko marinblå ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
TY Teeny Tys Rubble Paw Patrol
Pokemon Sun & Moon Popplio Gosedjur
Jellycat, Mad Menagerie Cyril Sengångare Medium 42 cm
Väggdekor väggord väggtext Förråd

Viktigt!

  Helhetslösning för maträtter och bakverk

  En multikokare som står ut från mängden. Redmond ligger bakom denna produkt som tack vare ett genialt system med olika program låter dig laga en uppsjö av rätter med perfekt resultat. Maskinen kan användas för en mängd olika sorters tillagning och även bakning. En riktig allt-i-ett-lösning för dig med höga krav! Maskinen kan användas som gryta, slow cooker, riskokare, ugn, fritös, yoghurtmaker och ångkokare. Kommer dessutom med flera praktiska tillbehör för att låta dig utforska multicookerns fulla potential!

  Se gärna produktfilmen här nedan för att lära dig mer!

  Programval för skräddarsydd tillagning

  RMC-M4502E kommer med hela 34 förinställda program. Välj ett recept, fyll grytan med ingredienser och välj sedan rätt program - därefter påbörjas tillagningen speciellt anpassad efter vad du valt att laga! Du kan även ställa in tid för när din multicooker ska påbörja tillagningen, hur länge den ska hålla maten varm och mycket mer! 16 program är helt automatiska medan 18 program är för manuell användning.

  3D-värme 

  En riktig höjdpunkt hos den här produkten är det välutvecklade värmesystemet. När du lagar mat på exempelvis spisen kommer värmen endast underifrån. Redmond's multicooker har en konstruktion med värmesystem både under grytan, i locket samt längs grytans sidor. På så sätt värms din mat eller ditt bakverk från alla håll - optimalt för att få bästa möjliga tillagningsresultat!

 • Taklampa vit FOG S

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • VEJLE TAKLAMPA VIT Lampa

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Poster - COCO Skrivstil svartguld A4 21x30cm...

  Midar Taklampa 17x17 cm Metall

Babblarna Minisar Doddo
Barbie Beach Ken
MINI GORBY

Kontakt

Shopkins Shoppies Chef Club Donatina

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Teddykompaniet, Teddy Heater Kanin 35 cm
Risk Vikings - Brädspel

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

ALF, Rymdisar, Barnspel
Arcadia Quest Inferno - Brädspel

Stöd FARR!

Flaskhållare Hund

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

CARDHOLDER/STAND FOR DOMINION